Γλυφάδα – Ολυμπιακός 3-17: Να περάσει ο επόμενος...

Εντυπωσιακός ο Ολυμπιακός πέρασε από τη Γλυφάδα κερδίζοντας τον ΑΝΟΓ με 17-3. Τρία στα τρία για τον νταμπλούχο Ελλάδας που περιμένει την πρωταθλήτρια Ευρώπης Προ Ρέκο για κοινή προετοιμασία.

Γλυφάδα – Ολυμπιακός 3-17: Να περάσει ο επόμενος...

Ο Ολυμπιακός συνέχισε τις εξαιρετικές του εμφανίσεις εντός συνόρων. Συνέτριψε 17-3 στη Γλυφάδα, τον ΑΝΟΓ και έκανε το τρία στα τρία στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου μπήκε εντυπωσιακά στον αγώνα και στην πρώτη περίοδο ήταν μπροστά με 6-0 και στο ημίχρονο 9-2, παίζοντας εξαιρετική άμυνα ενώ στο τέρμα πήρε χρόνο συμμετοχής αυτή τη φορά ο Κροάτης Μάρκο Μπίγιατς, ο οποίος έκανε ντεμπούτο με το σκουφάκι του Ολυμπιακού ενώ αγωνίστηκε και ο Τζούρο Ράντοβιτς, με τον Βλάχο να αφήνει εκτός τους Φιλίποβιτς, Μπούσλιε (θυμίζουμε πως στην Ελλάδα έχουν δικαίωμα συμμετοχής μόνο δύο ξένοι).

Ο Ολυμπιακός και στο τρίτο οκτάλεπτο πέτυχε τρία γκολ, δέχθηκε μόλις έναν, με τον κόουτς Θοδωρή Βλάχο να έχει την ευκαιρία να δώσει χρόνο σε όλους τους παίκτες που είχε μαζί του στην αποστολή.

Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι σοβαρός σε άμυνα και επίθεση και με ένα 5-0 έφτασε στη νίκη με 17-3.

Μετά τον αγώνα με τον ΑΝΟΓ, η προσοχή των νταμπλούχων θα στραφεί στην κοινή προετοιμασία με την Προ Ρέκο στο κλειστό του Πειραιά «Πέτρος Καπαγέερωφ». Η προετοιμασία με την πρωταθλήτρια Ευρώπης ξεκινά τη Δευτέρα (18/10) το πρωί.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 2-3, 1-3, 0-5.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Κουρούβανης, Τζελάτης, Μαυρωτάς, Πούρος, Χατζηκυριακάκης 1, Δουρίδας, Γιαννόπουλος, Παπαποστόλου, Παπαγεωργίου, Φωτόπουλος, Φωτεινάκης, Μιγιούσκοβιτς 1, Ηλιόπουλος, Μπελέσης 1, Γαλάνης.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος):Μπίγιατς, Γραμματικός 1, Ράντοβιτς 2, Γενηδουνιάς 2, Φουντούλης 4, Γούβης, Δερβίσης, Μουρίκης 2, Κολόμβος 1, Χρυσοσπάθης 1, Σύρμας, Γκίλλας 4, Μαθιόπουλος.