Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: Την Πέμπτη (14/10) ζωντανά από το ΚΟΕ TV

Τρία εξ αναβολής ματς για την Α1 πόλο των ανδρών. Ξεχωρίζει η αναμέτρηση της Πέμπτης (14/10) ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ένα ματς που θα μεταδοθεί ζωντανά από το ΚΟΕ TV.

Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης: Την Πέμπτη (14/10) ζωντανά από το ΚΟΕ TV

Τρία από αναβολή παιχνίδια, για το πρωτάθλημα πόλο της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, διεξάγονται το ερχόμενο διήμερο (13-14/10).

Ξεχωρίζει βέβαια η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Σμύρνης στον Πειραιά. Το ματς για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, αφού για την ώρα δεν υπάρχει καμία συμφωνία με κανάλι για τα δικαιώματα του πρωταθλήματος πόλο της Α1 πόλο των ανδρών αλλά και της Α1 γυναικών που θα ξεκινήσει τον επόμενο μήνα.

Την Τετάρτη (13/10), η Βουλιαγμένη θα παίξει με το ΝΟ Χανίων στον Λαιμό, επίσης για τη 2η αγωνιστική ενώ την ίδια ημέρα, θα γίνει και ο αγώνας του Υδραϊκού με τον Παναθηναϊκό για την 1η αγωνιστική. Ένα ματς που είχε αναβληθεί λόγω κορονοϊού.

Οι άλλες δύο αναμετρήσεις (Ολυμπιακός – Απόλλων Σμύρνης, Βουλιαγμένη – Χανιά) αναβλήθηκαν λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Απόλλωνα Σμύρνης και του ΝΟΒ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα

Τετάρτη, 13/10 (2η αγωνιστική)

*Λαιμός, ΝΟΒ 14.30 ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μαρία Δασκαλοπούλου, Ανδρέας Κατσώνης)

Παρατηρητής: Δημήτρης Ηλιάδης

Τετάρτη, 13/10 (1η αγωνιστική)

*Δημοτικό Αλίμου 21.30 ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Πολυχρονόπουλος, Μαρία Δασκαλοπούλου)

Παρατηρητής: Δημήτρης Ηλιάδης

Πέμπτη, 14/10 (2η αγωνιστική)

*Εθνικό Πειραιά 19.30 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Σταυρίδης, Νίκος Μπουδραμής)

*Παρατηρητής: Νίκος Σταυρόπουλος

Απευθείας μετάδοση από το KOE TV