Α1 πόλο ανδρών: Νέα αναβολή λόγω κορονοϊού

Μία ακόμη αναβολή στην Α1 πόλο των ανδρών λόγω κορονοϊού. Δεν θα γίνει ο αγώνας ΓΣ Περιστερίου – ΝΟ Χίου που ήταν προγραμματισμένος για την Τετάρτη (6/10).

Α1 πόλο ανδρών: Νέα αναβολή λόγω κορονοϊού

Νέα αναβολή αγώνα στην Α1 πόλο των ανδρών λόγω κορονοϊού. Το ματς του ΓΣ Περιστερίου που είχε ευρωπαϊκές υποχρεώσεις στο LEN Euro Cup, με αντίπαλο τον ΝΟ Χίου δεν θα διεξαχθεί. Η αναμέτρηση ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη (6/10).

«Ο προγραμματισμένος για την ερχόμενη Τετάρτη (6/10) αγώνας της πρεμιέρας του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, μεταξύ ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ –ΝΟ ΧΙΟΥ, αναβάλλεται, σε εφαρμογή του πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ και της ΓΓΑ για covid – 19», αναφέρει στην ανακοίνωσή της η κολυμβητική ομοσπονδία της Ελλάδας.

Θυμίζουμε πως κάτι αντίστοιχα, συνέβη και προ ημερών με τον αγώνα του Υδραϊκού με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό που ήταν προγραμματισμένος για το περασμένο Σάββατο (2/10) αλλά δεν διεξήχθη λόγω κορονοϊού.

«Το παιχνίδι της πρεμιέρας του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Α1 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών, το ερχόμενο Σάββατο (2/10), ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, αναβάλλεται λόγω COVID – 19, σε εφαρμογή του σχετικού πρωτοκόλλου ΕΟΔΥ και ΓΓΑ», είχε κάνει γνωστό η Κολυμβητική Ομοσπονδία της Ελλάδας.

Η ουσία είναι πως με το...καλημέρα έχουμε δύο αναβολές αγώνων. Και μιλάμε για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Α1 πόλο των ανδρών.