Π. Φάληρο: Πήρε τον Βραζιλιάνο Γκιμαράες (vid)

Δεύτερη μεταγραφή ξένου παίκτη για το Π. Φάληρο του Δημήτρη Κραβαρίτη. Έδωσε τα χέρια με τον Βραζιλιάνο Γκράμι Γκουστάβο Γκιμαράες.

Π. Φάληρο: Πήρε τον Βραζιλιάνο Γκιμαράες (vid)

Ο Γκράμι Γκουστάβο Γκιμαράες αποτελεί τη νέα μεταγραφή του Π. Φαλήρου. Με τον Βραζιλιάνο, η ομάδα του Δημήτρη Κραβαρίτη κλείνει τις θέσεις των ξένων αφού έχει ήδη αποκτηθεί και ο Ρώσος φουνταριστός, Ιλάι Σέιν.

Έτσι οι δύο παίκτες που θα καλύψουν τις θέσεις των ξένων για τη νέα αγωνιστική περίοδο, στην ομάδα του Π. Φαλήρου είναι οι Ιλάσι Σέιν και Γκράμι Γκουστάβο Γκιμαράες.

Ο τελευταίος είναι έξι χρόνια στην Ευρώπη και έχει αγωνιστεί σε ομάδες της Ιταλίας, της Ισπανίας και της Ρουμανίας. Συγκεκριμένα έχει παίξει σε Σαβόνα, Τεργέστη (Ιταλία), Ματαρό (Ισπανία) και Οραντέα (Ρουμανία).

Είναι διεθνής περιφερειακός και έπαιξε με την Εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο πριν από πέντε χρόνια, υπό τις οδηγίες του Ράτκο Ρούντιτς ενώ έχει συμμετάσχει σε παγκόσμια πρωταθλήματα με το σκουφάκι της Βραζιλίας αλλά και σε World League.

«Με παρουσία 6 ετών στην Ευρώπη, σε ομάδες της Ιταλίας, Ισπανίας και Ρουμανίας ο Γκράμι Γκουστάβο Γκιμαράες, κλείνει την δεύτερη θέση ξένου στην ομάδα υδατοσφαίρισης του ιστορικού ΑΟ Παλαιού Φαλήρου.

Ο Βραζιλιάνος είναι 27 ετών, διεθνής περιφερειακός στην Εθνική ομάδα της χώρας του, με συμμετοχή στην Ολυμπιάδα του Ριο το 2016, σε τέσσερα Παγκόσμια πρωταθλήματα και με μετάλλια σε Παναμερικανικούς αγώνες και World league», αναφέρει στην ανακοίνωσή του το Π. Φάληρο.