Ντι Φούλβιο για Μπίγιατς: «Κόκκινη ζώνη η Αθήνα για τα επόμενα δύο χρόνια!»

Ο Μάρκο Μπίγιατς είναι και με τη... βούλα παίκτης του Ολυμπιακού, με τον πρώην πλέον συμπαίκτη του Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο, να χαρακτηρίζει «κόκκινη ζώνη» την εστία των Πειραιωτών για τα επόμενα δύο χρόνια!

Ντι Φούλβιο για Μπίγιατς: «Κόκκινη ζώνη η Αθήνα για τα επόμενα δύο χρόνια!»

Μια από τις πιο ηχηρές μεταγραφές όλων των εποχών πραγματοποίησε η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, προσθέτοντας στη δύναμή της τον παγκοσμίου κλάσης τερματοφύλακα Μάρκο Μπίγιατς από την Κροατία.

Ο διεθνής γκολκίπερ της Προ Ρέκο θα υπερασπίζεται την «ερυθρόλευκη» εστία, με την αξία του να είναι αδιαμφισβήτητη, όπως επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι οι -πρώην πλέον- συμπαίκτες του στην ιταλική ομάδα.

Επίσημο: Ο Μάρκο Μπίγιατς, ο καλύτερος τερματοφύλακας του κόσμου στον Ολυμπιακό!

Ένας εξ αυτών, ο Φραντσέσκο Ντι Φούλβιο, έσπευσε να αποθεώσει τον Μπίγιατς με ποστάρισμά του στο Instagram, τονίζοντας ουσιαστικά ότι το πειραιώτικο τέρμα θα είναι απροσπέλαστο για τα επόμενα δύο χρόνια με τον Κροάτη στο ρόστερ.

Ο διεθνής περιφερειακός της Προ Ρέκο έγραψε χαρακτηριστικά: «Κόκκινη ζώνη η Αθήνα για τα επόμενα δύο χρόνια», με τον Μπίγιατς να «απαντάει» με... γελάκια και καρδούλες στο ποστ.

Δείτε τα σχετικά ποσταρίσματα στο Instagram: