Επίσημο: Ο Κατρουζανάκης ανέλαβε τον ΑΝΟ Γλυφάδας

Ο Γιάννης Κατρουζανάκης είναι ο νέος προπονητής του ΑΝΟ Γλυφάδας.

Επίσημο: Ο Κατρουζανάκης ανέλαβε τον ΑΝΟ Γλυφάδας

Ο Γιάννης Κατρουζανάκης ανέλαβε τον ΑΝΟ Γλυφάδας. Είναι ο αντικαταστάτης του Δημήτρη Μάζη, ο οποίος από τη νέα αγωνιστική περίοδο θα είναι προπονητής της ΑΕΚ.

«Το Δ.Σ. του ΑΝΟΓ ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Γ. Κατρουζανάκη, ο οποίος αναλαμβάνει τα ηνία της ανδρικής ομάδας πόλο του ομίλου.

Ο Γιάννης υπήρξε παλιός αθλητής και αρχηγός του ΑΝΟΓ και τα τελευταία 4 χρόνια ήταν ο προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης», αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Αθλητικού Ναυτικού Ομίλου Γλυφάδας, για τη συμφωνία της με τον Γιάννη Κατρουζανάκη.

Ο κόουτς στο ξεκίνημα της περσινής αγωνιστικής περιόδου και μετά τις πρώτες αγωνιστικές, αποχώρησε από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης όπου εργάστηκε με επιτυχία τα τελευταία χρόνια.

Ο Νίκος Δεληγιάννης τον αντικατέστησε στον πάγκο της εκ Σμύρνης ιστορικής ομάδας και λίγους μήνες μετά επιστρέφει στους πάγκους, αναλαμβάνοντας την τεχνική ηγεσία της ομάδας της Γλυφάδας αφού πρόσφατα έγινε γνωστό πως ο Δημήτρης Μάζης συμφώνησε με την ΑΕΚ για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.