Βλάχος: «Τον Ολυμπιακό δεν θα τον ξεγράφεις...»!

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 22ο κύπελλο της ιστορίας του κόντρα στην ΑΕΚ. Διαβάστε όσα δήλωσαν οι «ερυθρόλευκοι» πρωταγωνιστές! 

Βλάχος: «Τον Ολυμπιακό δεν θα τον ξεγράφεις...»!

Ο Ολυμπιακός...έπνιξε την ΑΕΚ 20-4 στον Λαιμό και κατέκτησε το 22ο Κύπελλο Ελλάδας, πανηγυρίζοντας και το 19ο νταμπλ στην ιστορία του τμήματος πόλο ανδρών! Ρεκόρ διαφοράς σε έναν τελικό και ρεκόρ από τον Γενηδουνιά που πέτυχε επτά γκολ!

Μετά το ματς, οι πρωταγωνιστές των «ερυθρόλευκων» μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού. Ο τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος αρχικά τόνισε: «Ήταν μια δύσκολη χρονιά, ξεκίνησε με προβλήματα, έπρεπε να χαμηλώσουμε πολύ το μπάτζετ για να ανταπεξέλθουμε τα προβλήματα που προέκυψαν λόγω της πανδημίας. Εκεί η βοήθεια του κ.Μαρινάκη για μια ακόμα φορά ήταν καταλυτική, κάναμε την καλύτερη ομάδα που μπορούσε με αξιώσεις να κατακτήσει τους δυο εγχώριους τίτλους, και στο τέλος τα καταφέραμε άξια και με σχετική ευκολία να τους κατακτήσουμε και τους δυο και να έχουμε την ομάδα μας στις οκτώ καλύτερες της Ευρώπης και να διεκδικούμε μια θέση παραπάνω.

Αυτός είναι ο Ολυμπιακός, ξεπερνάει πάντα τα προβλήματα, πάντα υπάρχουν οι άνθρωποι που θα δώσουν πνοή στον ερασιτέχνη, δεν μπορείς να ξεγράψεις τον Ολυμπιακό, στις δύσκολες στιγμές ξαναγεννιέται, και δημιουργεί μια μίνι αυτοκρατορία, όπως έχει κάνει μέχρι τώρα».

Ντίνος Γενηδουνιάς: «Μια δύσκολη χρονιά για εξωαγωνιστικούς λόγους, τέλος καλό όλα καλά, πετύχαμε τους δυο στόχους, έχουμε ακόμα το ευρωπαϊκό, από μεθαύριο ξεκινάμε πάλι δουλειά. Η προσωπική μου διάκριση μικρή σημασία έχει, σημασία έχει να σηκώνουμε τις κούπες».

Μανώλης Ζερδεβάς: «Διατηρήσαμε όλους τους εγχώριους τίτλους και είμαι πολύ περήφανος για αυτό. Μια περίεργη χρονιά για εμάς λόγω του ιού και της ομάδας που είχαμε, αποδείξαμε πως ο Ολυμπιακός είναι πάντοτε το φαβορί, και νοιώθω πολύ ευγνώμων για όλους τους αγώνες που νικήσαμε. Η χρονιά δεν έχει τελειώσει, θα πάμε στο Βελιγράδι όσο πιο έτοιμοι γίνεται, να παλέψουμε με τις πιθανότητες μας».

Δημήτρης Σκουμπάκης: «Πολύ ωραίο συναίσθημα να κατακτάς τίτλο, δύσκολο- εύκολο παιχνίδι είναι ένας τίτλος, θα τον χαρούμε σαν να ήταν ένα μεγάλο ντέρμπι. Παίξαμε πολύ καλό ματς με την Βουλιαγμένη, προκριθήκαμε στον τελικό και μας αξίζει ο τίτλος».

Θανάσης Χρυσοσπάθης: «Ακόμα ένας τίτλος σε λίγες μέρες. Δεν ήταν εύκολο παιχνίδι καθώς έπρεπε σε λίγες μέρες να ανασυγκροτηθούμε , να ξεκουραστούμε να βάλουμε το μυαλό μας στη θέση του και να πάρουμε το Κύπελλο που ήταν βασικός μας στόχος φέτος, τα καταφέραμε, ήταν ένα δύσκολο νταμπλ φέτος και είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που τα καταφέραμε».