Α1 πόλο ανδρών: Ο Υδραϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ 12-7 και βγήκε στην Ευρώπη

Ο Υδραϊκός κέρδισε τον ΠΑΟΚ με 12-7 στον «τελικό» για την 5η θέση της Α1 πόλο των ανδρών και πήρε το Ευρωπαϊκό εισιτήριο για τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Α1 πόλο ανδρών: Ο Υδραϊκός νίκησε τον ΠΑΟΚ 12-7 και βγήκε στην Ευρώπη

Στον αγώνα κατάταξης και τελευταίο για τις δύο ομάδες στο φετινό πρωτάθλημα, ο Υδραϊκός υποδέχθηκε τον ΠΑΟΚ στην τυπική του έδρα, στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, επιβλήθηκε με 12-7 του Δικεφάλου του Βορρά και κατέκτησε την 5η θέση στην τελική κατάταξη Α1 Ανδρών της περιόδου 2020-2021, εξασφαλίζοντας επίσης ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο που μένει να φανεί αν οι άνθρωποι του συλλόγου θα το αξιοποιήσουν για την επόμενη σεζόν.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη προηγήθηκε με 2-0 στο πρώτο οκτάλεπτο, ενώ στο ημίχρονο βρέθηκε μπροστά με 7-1 με τον Άλεξ Γουλφ στο τέρμα να κάνει σπουδαία δουλειά.

Ο ΠΑΟΚ του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου τερματίζει στην 6η θέση. Οι δύο ομάδες θα συνεχίσουν την προσπάθειά τους στο FINAL-8 του Κυπέλλου Ελλάδας που θα διεξαχθεί στη Βουλιαγμένη την επόμενη εβδομάδα.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ – ΠΑΟΚ 12-7

Οκτάλεπτα: 2-0, 5-1, 3-3, 2-3.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γούλφ, Τσιστράκης 1, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης 1, Παπασηφάκης 3, Μακαντάνης, Μπλάνης, Φώσκολος 1, Παπαδόγκωνας 2, Μπεριστιάνος 1, Αλβέρτης 1, Πωλογεώργης, Χατζηγούλας 1.

ΠΑΟΚ (Θοδωρής Χατζηθεοδώρου): Σιορδίλης, Σαρησάββας, Ραντόγεβιτς 1, Προσινικλής Ν., Μαρινάγης Κεχαλάρης, Γιαννόπουλος 2, Σγουρίδης, Παπάκος 1, Προσινικλής Π. 1, Ράντονιτς 1, Νάνος 1, Μανθογιάννης.