Καρούντζος: «Να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο»

Το Περιστέρι υποδέχεται την Παρασκευή (7/5, 20.00) τη Βουλιαγμένη στον δεύτερο αγώνα της ημιτελικής σειράς των πλέι οφ της Α1 πόλο των ανδρών. Οι δηλώσεις του Διονύση Καρούντζου

Καρούντζος: «Να δείξουμε ένα διαφορετικό πρόσωπο»

Ένα καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 πόλο των ανδρών, κόντρα στη Βουλιαγμένη, θέλει να δείξει το Περιστέρι την Παρασκευή (7/5, 20:00) στο Κολυμβητήριο της Χωράφας, προκειμένου να επιστρέψει για ένα τρίτο (και τελευταίο) παιχνίδι στο Κολυμβητήριο του Λαιμού.

«Η αλήθεια είναι ότι η Βουλιαγμένη αποδείχθηκε ότι είχε προετοιμαστεί καλά και μας υπολόγιζε περισσότερο απ’ όσο πιστεύαμε εμείς», ανέφερε ο έμπειρος περιφερειακός, Διονύσης Καρούντζος αναφερόμενος στον πρώτο ημιτελικό και την ήττα των «κυανοκιτρίνων» και συνέχισε:

«Ατομικά δεν περιμέναμε αυτή την πίεση που μας ασκήθηκε από τον αντίπαλο και δυσκολευτήκαμε πολύ, με αποτέλεσμα να έχουμε λάθος επιλογές και λάθος πάσες. Δεν μπήκαμε ποτέ στο ματς.

Στην ουσία μπήκαμε στο δεύτερο ημίχρονο επειδή χαλάρωσε η άμυνα της Βουλιαγμένης. Βέβαια, το οξύμωρο είναι ότι ενώ έπαιζε πιο σκληρά ο αντίπαλος στο πρώτο ημίχρονο, εμείς κερδίσαμε πιο πολλές αποβολές στο δεύτερο μέρος που χαλάρωσαν οι άμυνες».

Όσο για την εντός έδρας αναμέτρηση της Παρασκευής (7/5, 20:00), ο περιφερειακός του Περιστερίου, τόνισε:

«Θέλουμε να δείξουμε ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να αλλάξουμε ατομική τακτική. Η ατομική τακτική έχει να κάνει με τον κάθε παίκτη σε προσωπικό επίπεδο.

Θα πρέπει ο καθένας να προετοιμαστεί, έτσι ώστε να αντεπεξέλθουμε σε έναν ημιτελικό πρωταθλήματος. Οπότε έχει να κάνει ατομικά με το πώς θα αντεπεξέλθει ο καθένας από εμάς και αυτό προστίθεται στο ομαδικό παιχνίδι και στην συνέχεια συλλογικά βγαίνει κάτι καλύτερο».