Βουλιαγμένη – ΓΣ Περιστερίου 14-4: Άνετα το 1-0

Η Βουλιαγμένη με «όπλο» την άμυνά της ξεπέρασε το εμπόδιο του ΓΣ Περιστερίου στον Λαιμό (14-4) και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά των πλέι οφ.

Βουλιαγμένη – ΓΣ Περιστερίου 14-4: Άνετα το 1-0

Κυρίαρχος ήταν ο ΝΟ Βουλιαγμένης στον πρώτο ημιτελικό των πλέι οφ του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών κόντρα στον ΓΣ Περιστερίου. Η ομάδα της Βουλιαγμένης επιβεβαίωσε τα προγνωστικά. Κέρδισε εύκολα 14-4 στο κολυμβητήριο του Λαιμού την ομάδα του Περιστερίου, έκανε το 1-0 στις νίκες και πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς.

Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν απέδειξε την ανωτερότητά της κόντρα στη μεγάλη έκπληξη του πρωταθλήματος, εκμεταλλεύτηκε την έδρα της και με εξαιρετική άμυνα έχτισε από νωρίς προβάδισμα νίκης. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 9-0.

Η ομάδα του Κώστα Λούδη στα δυο τελευταία οκτάλεπτα όταν και η Βουλιαγμένη έπαιξε με αρκετές αλλαγές, κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα και να μην αφήσει τη διαφορά να ξεφύγει ακόμη περισσότερο.

Ο δεύτερος αγώνας είναι προγραμματισμένος για την Παρασκευή (7/5) στις 20.00. Θυμίζουμε πως η η πρόκριση κρίνεται στις δύο νίκες.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ 14-4

Οκτάλεπτα: 4-0, 5-0, 3-3, 2-1.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 1, Γούβης, Αφρουδάκης 2, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα 2, Μπάσιτς 2, Ανδρεάδης, Τσαταλιός 1, Βλάσσης 1.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς, Φάρμερ, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Σκαρπέλης, Καρούντζος 1, Μιρόνοφ 1, Κλήμος, Τζώρτζης, Αγκόρτσας 1, Αϊβαλιώτης, Γιαννόπουλος, Μπιτσάκος 1.