Κώστας Λούδης: «Πετύχαμε ένα μικρό θαύμα» (vid)

Η ευχάριστη έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος πόλο στην Α1 ανδρών είναι το Περιστέρι. Ο «καπετάνιος» Κώστας Λούδης μίλησε για την έξοδο στην Ευρώπη και τα ημιτελικά με τη Βουλιαγμένη.

Κώστας Λούδης: «Πετύχαμε ένα μικρό θαύμα» (vid)

Μετά το τέλος του αγώνα με τον Υδραϊκό, ο προπονητής του Περιστερίου Κώστας Λούδης, δήλωσε:

«Θεωρώ ότι είναι μία πολύ σημαντική ημέρα για το Περιστέρι. Νομίζω ότι έχουμε πετύχει ένα μικρό θαύμα, μία ομάδα που έχει έρθει από την Α2 κατάφερε μέσα στη χρονιά, μία δύσκολη ομολογουμένως χρονιά, ιδιαίτερη για όλους, να κερδίσει την έξοδο στην Ευρώπη, που είναι πραγματικά ένα όνειρο.

Και ταυτόχρονα την είσοδο στην τελική φάση του πρωταθλήματος, αποκλείοντας μια ομάδα που είχε φτιαχτεί για πολύ μεγαλύτερα πράγματα, όπως είναι ο Υδραϊκός, με ένα ρόστερ πολύ έμπειρο και με πολύ ποιοτικούς παίκτες.

Και μάλιστα με τον τρόπο που είδαμε όλοι, χάνοντας τον πρώτο αγώνα στα πέναλτι. Παρ’ ολ’ αυτά, η ομάδα γύρισε πίσω, έδειξε απίστευτη ωριμότητα και τα κατάφερε με δύο συνεχόμενες νίκες.

Εμφατικές νίκες, δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανένας την αξία αυτής της επιτυχίας. Κατάφερε να είναι στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος».

Όσο για τις αναμετρήσεις του ημιτελικού με την Βουλιαγμένη, υπογράμμισε:

«Είναι ένα παιχνίδι το οποίο πραγματικά θέλουμε να το χαρούμε, να το ευχαριστηθούμε. Απέναντι σε μία εξαιρετική ομάδα που σαν στόχο έχει φέτος το πρωτάθλημα απέναντι στον Ολυμπιακό, αλλά και τον τελικό στην Ευρώπη.

Δεν θα πάμε απλά για την συμμετοχή, θέλουμε να παρουσιαστούμε όσο γίνεται καλύτεροι. Και στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος χάσαμε στις λεπτομέρειες από τη Βουλιαγμένη, είχαμε πραγματοποιήσει μία εξαιρετική εμφάνιση, χωρίς αυτό να σημαίνει τίποτε.

Θα χαρούμε, θα πανηγυρίσουμε μία – δυο ημέρες και από την Τρίτη το βράδυ σκύβουμε το κεφάλι για να συγκεντρωθούμε γι’ αυτές τις αναμετρήσεις».