Περιστέρι – Υδραϊκός 11-6: Έγραψε ιστορία!

Το Περιστέρι κέρδισε 11-6 τον Υδραϊκό στον τρίτο αγώνα της σειράς των πλέι οφ για την Α1 πόλο των ανδρών και με 2-1 νίκες προκρίθηκε στα ημιτελικά και πήρε το εισιτήριο για την Ευρώπη! Επόμενος αντίπαλος η Βουλιαγμένη

Περιστέρι – Υδραϊκός 11-6: Έγραψε ιστορία!

Ιστορία έγραψε το Περιστέρι. Η ομάδα του Κώστα Λούδη κέρδισε την Κυριακή (25/4), 11-6 τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο της Χωράφας και πήρε την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι οφ του πρωταθλήματος όπου και θα αντιμετωπίσει τη Βουλιαγμένη, με μειονέκτημα έδρας.

Το Περιστέρι με 2-1 νίκες άφησε εκτός τετράδας τον Υδραϊκό του Μάκη Βολτυράκη και εξασφάλισε και την έξοδό του στην Ευρώπη, για πρώτη φορά στην ιστορία του τμήματος, ακολουθώντας τον δρόμο που είχαν χαράξει τα προηγούμενα χρόνια το ποδόσφαιρο και το μπάσκετ.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα του Κώστα Λούδη, η Βουλιαγμένη με το ΝΟΒ να έχει το πλεονέκτημα έδρας και τη σειρά να κρίνεται στις 2 νίκες. Πρώτο ματς στις 5 Μαΐου.

Θυμίζουμε πως στο άλλο ζευγάρι της ημιτελικής φάσης των πλέι οφ για την Α1 πόλο των ανδρών, ο νταμπλούχος Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Οι Περιστεριώτες, με όπλο την καλή άμυνα και τις λύσεις στην επίθεση με όλους τους τρόπους, αιφνιδίασαν στο ξεκίνημα τους αντιπάλους τους, προηγήθηκαν με 5-1 στο πρώτο οκτάλεπτο και στη συνέχεια έλεγξαν τον ρυθμό. Έτσι ακόμα κι όταν ο Υδραϊκός και στο ένα γκολ, πρώτα 5-4 και μετά 6-5, στις αρχές του τρίτου οκτάλεπτου, οι γηπεδούχοι βρήκαν τον τρόπο να ξαναπάρουν το πάνω χέρι και να φτάσουν στη νίκη, με κορυφαίους τους Φάρμερ, Λαδά και Γερακούδη, αλλά και τον τερματοφύλακα Καραμπέτσο.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΥΔΡΑΙΚΟΣ 11-6

Οκτάλεπτα: 5-1, 1-3, 1-1, 4-1

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Λαδάς 2, Φάρμερ 3, Γερακούδης 2, Κουκουμάκης 1, Αγκόρτσας, Καρούντζος 1, Μιρόνοφ, Κλήμος 1, Τζώρτζης 1, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος.

ΥΔΡΑΙΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γουλφ, Τσιστράκης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης 1, Παπασηφάκης 3, Μακαντάνης, Μπλάνης 1, Αργυρόπουλος, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης 1, Πωλογεώργης, Χατζηγούλας.