Περιστέρι – Υδραϊκός 9-10: «Μπρέικ» στα πέναλτι οι νησιώτες

Ο Υδραϊκός...έσπασε την έδρα του Περιστερίου στον πρώτο αγώνα της α’ φάσης των πλέι οφ, στη διαδικασία των πέναλτι με 3-2 (7-7 κανονική διάρκεια) και έκανε το 1-0.

Περιστέρι – Υδραϊκός 9-10: «Μπρέικ» στα πέναλτι οι νησιώτες

Ο Υδραϊκός του Μάκη Βολτυράκη επικράτησε στα πέναλτι με 3-2 του Περιστερίου στο κολυμβητήριο της Χωράφας και έκανε το 1-0 στη σειρά των πλέι οφ. «Έσπασε» την έδρα της ομάδας του Κώστα Λούδη και θέλει ακόμη μία νίκη για να βρεθεί στην τετράδα όπου περιμένει η Βουλιαγμένη.

Η ομάδα του Μάκη Βολτυράκη, ενισχυμένη και με τον νέο ξένο της τερματοφύλακα (καθώς δικαιούται να κάνει την αλλαγή μετά το τέλος της κανικής περιόδου), πέτυχε μια μεγάλη νίκη 10-9 επί του ΓΣ Περιστερίου στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα της Α' φάσης των πλέι οφ, στο κολυμβητήριο της Χωράφας, σπάζοντας την έδρα του αντιπάλου της.

Η τεράστια νίκη για τον Υδραϊκό ήρθε στη διαδικασία των πέναλτι και μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα που στην κανονική του διάρκεια έληξε ισόπαλος 7-7. Ο Παπασηφάκης ήταν αυτός που είχε ισοφαρίσει για τους φιλοξενούμενους, λίγο πριν από τη λήξη. Στην ψυχοφθόρα διαδικασία, ο διεθνής Αμερικανός γκολκίπερ του Υδραϊκού Άλεξ Γουλφ απέκρουσε τρία πέναλτι!.

Έτσι ο Υδραϊκός έχει σημαντικό προβάδισμα με 1-0 στις νίκες και αν κερδίσει την Παρασκευή (23/4) στον δεύτερο αγώνα στην τυπική έδρα του στην Ηλιούπολη, τότε θα πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά. Σε περίπτωση νίκης του ΓΣ Περιστερίου θα γίνει τρίτος αγώνας την Κυριακή (25/4) στο Περιστέρι.

Το φύλλο αγώνα αναφέρει: «Στο 2.28 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο βοηθός προπονητή του Υδραϊκού κ. Βλοντάκης, για έντονη διαμαρυρία σε απόφαση των διαιτητών. Στο 1.09 πριν από τη λήξη της 4ης περιόδου αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα ο προπονητής του Υδραϊκού κ. Βολτυράκης διότι, μετά από επίτευξη τέρματος, είπε στον διαιτητή κ. Παϊρακταρίδη "θα δεις τι πάθεις με αυτά που κάνεις", ενώ νωρίτερα είχε δεχτεί κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία».

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 9-10 (κανονική διάρκεια 7-7)

Οκτάλεπτα: 2-1, 1-2, 0-1, 4-3, πέναλτι 2-3.

ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Κώστας Λούδης): Καραμπέτσος, Παπανικολάου, Αγκόρτσας, Φάρμερ 2, Γερακούδης, Κουκουμάκης, Λαδάς Π., Καρούντζος 4, Μιρόνοφ, Κλήμος 1, Τζώρτζης, Τσαγκάρης, Αϊβαλιώτης, Λαδάς Σ., Μπιτσάκος 2.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γουλφ, Τσιστράκης, Θαλασσινός 1, Κοκκινάκης 2, Παπασηφάκης 3, Μακαντάνης, Μπλάνης 2, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας 1, Μπεριστιάνος 1, Αλβέρτης, Πολογεώργης, Χατζηγούλας.