Ολυμπιακός: Και τώρα η Γλυφάδα

Ένα ακόμη ματς για την Α1 πόλο των ανδρών έχει μπροστά του ο Ολυμπιακός. Ο νταμπλούχος αντιμετωπίζει το Σάββατο (3/4) τον ΑΝΟ Γλυφάδας.

Ολυμπιακός: Και τώρα η Γλυφάδα

Τον ΑΝΟ Γλυφάδας υποδέχεται το Σάββατο (3/4) στις 14.00 στο κλειστό κολυμβητήριο του Πειραιά, η ομάδα πόλο ανδρών του Ολυμπιακού στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι «ερυθρόλευκοι» του Θοδωρή Βλάχου μετά το νικηφόρο πέρασμα από το Ποσειδώνιο κολυμβητήριο και την εκτός έδρας νίκη επί του ΠΑΟΚ με 16-4, θέλουν προσθέσουν ένα ακόμα θετικό αποτέλεσμα στο ενεργητικό τους.

Μετά την αναμέτρηση με τον ΑΝΟ Γλυφάδας θα ακολουθήσει την Τετάρτη (7/4, 17:00) ο εκτός έδρας αγώνας με τον ΓΣ Περιστερίου για τη 10η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών.

Πόλο: Δράση σε άνδρες και γυναίκες

Θυμίζουμε πως στους άνδρες η κανονική περίοδος θα ολοκληρωθεί με το τέλος του πρώτου γύρου και στη συνέχεια θα έχουμε τους αγώνες για τα πλέι οφ, όπου και θα λάβουν μέρος οι έξι πρώτες ομάδες.

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού Κώστας Μουρίκης ενόψει της αναμέτρησης με τον ΑΝΟ Γλυφάδας δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Έχουμε μπροστά μας μια ακόμη αναμέτρηση στην οποία θέλουμε να συνεχίσουμε τη νικηφόρα πορεία μας. Θέλουμε να αξιοποιήσουμε τα παιχνίδια του πρωταθλήματος για να φτάσουμε σε επιθυμητό επίπεδο από πλευράς ρυθμού, ενόψει της διεκδίκησης της πρόκρισης στο Final 8».