Πανιώνιος – Χανιά 16-10: Προσπέρασε τον ΠΑΟΚ

Ο Πανιώνιος κέρδισε 16-10 τα Χανιά, προσπέρασε τον ΠΑΟΚ που έχασε από τον Ολυμπιακό στη Θεσσαλονίκη και μπήκε στην εξάδα.

Πανιώνιος – Χανιά 16-10: Προσπέρασε τον ΠΑΟΚ

Στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ στο τέλος του πρώτου γύρου μπήκε ο Πανιώνιος. Ο «Ιστορικός» κέρδισε για την 8η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών τα Χανιά με 16-10 και ξεπέρασε στη βαθμολογία τον ΠΑΟΚ που έχασε από τον Ολυμπιακό ενώ πλησίασε στον πόντο και τον Υδραϊκό.

Τα Χανιά που έπαιξαν την Τρίτη στο Λαιμό με τη Βουλιαγμένη, πάλεψαν, ήταν μέσα στο ματς με τον Πανιώνιο να έχει τον έλεγχο βέβαια και στο τέλος να ανεβάζει και τη διαφορά στα έξι τέρματα με το 5-2 στο τελευταίο οκτάλεπτο.

Ήταν πάντως ένα ματς όπου σημειώθηκαν αρκετά γκολ, με τις δυο ομάδες να παίζουν ελεύθερα και χωρίς ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνά τους. Είναι χαρακτηριστικό πως στο πρώτο ημίχρονο σημειώθηκαν 12 τέρματα και στο δεύτερο 14!

Τα οκτάλεπτα: 4-3, 3-2, 4-3, 5-2.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Σαλτερής, Μπουζαλάς 1, Νταλάπας, Σπούνερ, Μπραΐμης 5, Γαβαλάς 1, Καλαϊτζής 1, Ζουρίδης, Αλεξίου 1, Δήμου 3, Μπάρακατ, Καπετανάκης 4, Λιμαράκης, Μοσχοβέλης, Κούκουνας.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Ηλίας Μαχαίρας): Κουτρουλάκης, Βολτυράκης, Νικολαΐδης, Πολύζος, Αγιωργούσης 1, Μπατάκης 3, Μπένετ 1, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς 3, Πετρόχειλος, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης 2, Κουμής, Κανδανολέων, Παπαμανωλιουδάκης.