Υδραϊκός - Απόλλων Σμύρνης 2-19: Άστραψε και βρόντηξε

Ο Απόλλων Σμύρνης συνέτριψε 19-2 τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος πόλο της Α1 ανδρών.

Υδραϊκός - Απόλλων Σμύρνης 2-19: Άστραψε και βρόντηξε

Ο Απόλλων Σμύρνης συνέχισε με νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών. Για την 8η αγωνιστική συνέτριψε 19-2 τον Υδραϊκό στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης, με τους νησιώτες να παίζουν χωρίς ξένους και τον τραυματία Φώσκολο.

Η ομάδα του Νίκου Δεληγιάννη είχε καλό ρυθμό από την αρχή, σωστές επιλογές στην άμυνα και εξαιρετική κυκλοφορία της μπάλας, όπως και όμορφες συνεργασίες. Προηγήθηκε με 11-1 στο ημίχρονο πριν φτάσει στο τελικό 19-2.

Ο διεθνής τερματοφύλακας, Κώστας Γαλανίδης ήταν εξαιρετικός, απέκρουσε και πέναλτι, ενώ πρώτος σκόρερ για τον Απόλλωνα Σμύρνης ήταν σε έναν ακόμη αγώνα ο Μαυροβούνιος περιφερειακός Νικολά Μοσκόφ με 6 γκολ. Πέντε γκολ πέτυχε ο Μανώλης Σολανάκης, ο οποίος επέστρεψε από τιμωρία και τέσσερα ο Αλέξανδρος Γούνας. Από ένα οι Μάριος Χατζηκυριακάκης, Στάθης Παπαγεωργίου και Γιώργος Τοράκης.

Επόμενο ματς για την ομάδα του Απόλλωνα Σμύρνης το προσεχές Σάββατο στις 19:00 με τον Εθνικό στο Γουδή.

Τα οκτάλεπτα: 0-6, 1-5, 0-4, 1-4

Υδραϊκός (Μάκης Βολτυράκης): Πωλογεώργης, Τσιστράκης, Θαλασσινός, Κοκκινάκης, Παπασηφάκης, Μακαντώνης, Μπλάνης, Φώσκολος, Παπαδόγκωνας, Μπεριστιάνος, Αλβέρτης 1, Πάρτσογλου, Καλαμβόκης, Χατζηγούλας 1

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου 1, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης 1, Μοσκόφ 6, Βιτέλλας, Μπόουεν 1, Γούνας 4, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 5, Τροβας, Φέγγος, Καβουσανός