Ολυμπιακός: Στο Ποσειδώνιο για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Α1 πόλο των ανδρών. Η αναμέτρηση αύριο Τετάρτη (15.30) στο Ποσειδώνιο κολυμβητήριο.

Ολυμπιακός: Στο Ποσειδώνιο για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας πόλο ανδρών του Ολυμπιακού, μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος συνεχίζονται και περιλαμβάνουν την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες του Θοδωρή Βλάχου αντιμετωπίζουν τους Θεσσαλονικείς την Τετάρτη (31/3) στις 15:30 στο Ποσειδώνιο στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών, με μοναδικό στόχο τη νίκη. Ο ΠΑΟΚ μετά την επικράτησή του επί του Βόλου την περασμένη Κυριακή ανέβηκε στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας που οδηγεί στα πλέι οφ.

Ο διεθνής φουνταριστός της ομάδας του Πειραιά, Κώστας Κάκαρης ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ, ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Επιτέλους ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα και παίξαμε το πρώτο παιχνίδι μετά τη διακοπή. Στο προηγούμενο ματς με τον Εθνικό είχαμε ρυθμό και πρέπει να συνεχίσουμε έτσι και με τον ΠΑΟΚ και τις υπόλοιπες ομάδες του πρωταθλήματος για να φτάσουμε στους τελικούς αλλά και στην επόμενη φάση του Champions League, και να βρισκόμαστε σε πολύ καλή κατάσταση».

Θυμίζουμε πως σήμερα (30/3) ολοκληρώνεται η 7η αγωνιστική με τον αγώνα της Βουλιαγμένης κόντρα στα Χανιά και αύριο (31/3) θα έχουμε τα ματς για την 8η αγωνιστική.