Νικήτας Κόχειλας: «Το περιμέναμε εδώ και καιρό»

Ο πολύπειρος άσος του Εθνικού, Νικήτας Κόχειλας μίλησε για την επανέναρξη του πρωταθλήματος πόλο αλλά και το ματς με τον Ολυμπιακό στον Πειραιά το Σάββατο (27/3, 12.00).

Νικήτας Κόχειλας: «Το περιμέναμε εδώ και καιρό»

Στο ethnikoswaterpolo.gr μίλησε ο έμπειρος πολίστας του Εθνικού, Νικήτας Κόχειλας. Αναφέρθηκε στην επανεκκίνηση της Α1 ανδρών και παράλληλα ευχήθηκε υγεία, δύναμη και επιμονή σε όλους όσοι στηρίζουν το οικοδόμημα του ερασιτεχνικού αθλητισμού στη χώρα μας.

Οι δηλώσεις του έμπειρου πολίστα του Εθνικού, Νικήτα Κόχειλα:

«Είναι πολύ σημαντικό που γίνεται η επανέναρξη του πρωταθλήματος, την οποία περιμέναμε εδώ και πολύ καιρό. Το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό είναι μια ευκαιρία για τα νέα παιδιά να αφομοιώσουν ότι μπορούν από έναν αντίπαλο υψηλού επιπέδου που αγωνίζεται στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Όσον αφορά την εξέλιξη της Α1 αυτό που θέλουμε είναι να βγάλουμε όλοι τον καλύτερο μας εαυτό και να διεκδικήσουμε το καλύτερο για την ομάδα. Η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους και οργανωμένους για να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις ενός νέου ξεκινήματος.

Κλείνοντας θα ήθελα να ευχηθώ για όλον τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και τους ανθρώπους που τον υπηρετούν, υγεία, δύναμη και επιμονή. Το όνειρο μας να έχουμε πολλά παιδιά στον αθλητισμό αποτελεί κοινή αφετηρία όλων μας».