Επίσημο: Γεννηδουνιάς τριετίας στον Ολυμπιακό!

Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ανακοίνωσε και με τη... βούλα την ανανέωση της συνεργασίας της με τον διεθνή περιφερειακό. Τι δήλωσε ο 25χρονος άσος.

Επίσημο: Γεννηδουνιάς τριετίας στον Ολυμπιακό!

Ο Ντίνος Γεννηδουνιάς εδώ και μια εβδομάδα έχει συμφωνήσει για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Ολυμπιακό μέχρι και το 2021. Το συμβόλαιό του έληγε το επόμενο καλοκαίρι αλλά έδωσε τα χέρια για παραμονή για την επόμενη τριετία. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ανακοίνωσε και επίσημα την ανανέωση της συνεργασίας με τον διεθνή περιφερειακό:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Κωνσταντίνο Γεννηδουνιά. Ο διεθνής πολίστας υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας».

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας ο Κωνσταντίνος Γεννηδουνιάς δήλωσε στο olympiacossfp.gr τα εξής: «Μετά τη φετινή χρονιά που ήταν απολύτως επιτυχημένη ήταν πολύ εύκολη η ανανέωση της συνεργασίας μου με την ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παραμείνω για άλλα τρία χρόνια στον Ολυμπιακό ο οποίος καλύπτει όλες μου τις φιλοδοξίες και ευελπιστώ ότι η συνέχεια θα είναι ανάλογη».