Πανιώνιος – ΑΕΚ 11-9: Ανατροπή και τρίποντο

Ο Πανιώνιος κέρδισε την ΑΕΚ στη Νέα Σμύρνη, με 11-9 με ανατροπή στο δεύτερο ημίχρονο, ύστερα από ένα πολύ όμορφο παιχνίδι. 

Πανιώνιος – ΑΕΚ 11-9: Ανατροπή και τρίποντο

Ο Πανιώνιος, πήρε την τρίτη νίκη του στο πρωτάθλημα πόλο της Α1 Ανδρών, καθώς επιβλήθηκε με 11-9 επί της ΑΕΚ και μάλιστα με ανατροπή στην ανατροπή, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής, με την οποία οι ομάδες επανήλθαν στη δράση ύστερα από τέσσερις μήνες σε μια βραδιά όπου ανακοινώθηκαν εκ νέου νέα μέτρα...

Η ΑΕΚ είχε τον έλεγχο στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 7-5 στο φινάλε της δεύτερης περιόδου. Ο Πανιώνιος ισοφάρισε σε 7-7 στα μέσα της τρίτης περιόδου, προηγήθηκε και 8-7, αλλά η ΑΕΚ πέρασε και πάλι με 9-8 στις αρχές του τέταρτου οκτάλεπτου. Ο Πανιώνιος, όμως, ανέτρεψε και πάλι το σκορ υπέρ του ισοφαρίζοντας αρχικά με τον Μπάρακατ (9-9) και εν συνεχεία με τον Μπραΐμη (10-9) πήρε κεφάλι στο σκορ και έφτασε στη νίκη με 11-9.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ 11-9

Οκτάλεπτα: 3-3, 2-4, 3-1, 3-1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Σαλτερής, Μπουζαλάς 1, Σπυρόπουλος, Σπούνερ, Μπραϊμης 3, Γαβαλάς Σπ. 1, Καλαϊτζής, Νταλάπας, Αλεξίου, Δήμου Δ. 2, Μπαρακάτ 3, Καπετανάκης 1, Λιμαράκης, Μοσχοβέλης, Κουκούνας.

ΑΕΚ (Κωνσταντίνος Δάδολος): Φλέγκας, Βλατάκης, Σταμέλος, Κουτσιαλής, Βούκσεβιτς, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης 4, Παυλιδάκης, Γιαννουρής, Στελλάτος 2, Βέκκος 2, Μαυρωτάς Άρ., Κατσινούλας, Ζώρζος, Πατακός 1.