ΝΟ Χανίων – Απόλλων Σμύρνης 8-15: Άνετο πέρασμα με επτά γκολ του Γούνα

Χωρίς να συναντήσει δυσκολίες ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε εκτός έδρας 15-8 το ΝΟ Χανίων, με τον Αλέξανδρο Γούνα να έχει επτά γκολ

ΝΟ Χανίων – Απόλλων Σμύρνης 8-15: Άνετο πέρασμα με επτά γκολ του Γούνα

Ο Απόλλων Σμύρνης κέρδισε εκτός έδρας 15-8 το ΝΟ Χανίων που άντεξε για περίπου δώδεκα λεπτά (4-4). Στη συνέχεια ο Απόλλων αν και έπαιξε χωρίς τους τιμωρημένους Μοσκόφ, Δερμιτζάκη και τον τραυματία Καβασουβανό κέρδισε 15-8 , με πρώτο σκόρερ τον Αλέξανδρο Γούνα με επτά γκολ.

Τρία γκολ σημείωσε και ο Άλεξ Μπόουεν στην επιστροφή του στο ελληνικό πρωτάθλημα μετά τον τραυματισμό του στο χέρι τον περασμένο Οκτώβρη, δύο πέτυχε ο Αλέξανδρος Αλαμάνος και από ένα οι Στάθης Παπαγεωργίου, Μάριος Χατζηκυριακάκης και Μανώλης Σολανάκης.

Ο τελευταίος αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα από τους διαιτητές στα 5’ για το φινάλε της 3ης περιόδου μη αγωνιζόμενος στη συνέχεια φυσικά της αναμέτρησης.

Τα Χανιά προσπάθησαν από την πλευρά τους αλλά από τη δεύτερη περίοδο και μετά ο Απόλλων με περισσότερες φυσικά λύσεις, έφτασε στο τρίποντο στην επανεκκίνηση του πρωταθλήματος.

ΝΟ Χανίων – Απόλλων Σμύρνης 8-15 (3-3, 1-3, 2-4, 2-5)

ΝΟ Χανίων (Ηλίας Μαχαίρας): Λεβεντάκης, Βολτυράκης, Σαρτζετάκης, Πολύζος 1, Αγιωργούσης, Μπατάκης 2, Γουίλιαμς 2, Χαριτάκης, Μπογκντάνοβιτς 3, Κανδανολέων, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουμής, Νικολαΐδης, Παπαμανωλιουδάκης

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Δεληγιάννης): Γαλανίδης, Αλαμάνος 2, Παπαγεωργίου 1, Φέγγος, Χατζηκυριακάκης 1, Τοράκης, Κίτσος, Βιτέλλας, Μπόουεν 3, Γούνας 7, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 1, Δραγώνας.