Έμεινε και με τη... βούλα ο Πάβιτς στον Ολυμπιακό!

Ο Κροάτης τερματοφύλακας υπέγραψε μονοετή επέκταση συνεργασίας με τους «ερυθρόλευκους».

Έμεινε και με τη... βούλα ο Πάβιτς στον Ολυμπιακό!

Το πρωί της Τρίτης (19/6) το fosonline.gr έγραφε ότι η παραμονή του Γιόζιπ Πάβιτς στο ρόστερ του Ολυμπιακού ήταν δεδομένη, καθώς οι δύο πλευρές είχαν ήδη συμφωνήσει και απέμενε μόνο η επίσημη ανακοίνωση από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση.

Αυτή ήρθε την Τετάρτη (20/6), με τον Κροάτη γκολκίπερ να επεκτείνει τη συνεργασία του με τους Πειραιώτες για έναν ακόμη χρόνο: «O Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Γιόζιπ Πάβιτς. Ο αρχηγός της ομάδας πόλο Ανδρών υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο διάρκειας ενός έτους».

Στη δήλωσή του στο olympiacossfp.gr μετά την ανανέωση της συνεργασίας, ο Κροάτης τερματοφύλακας ανέφερε τα εξής: «Για εμένα δεν ήταν δύσκολο να αποφασίσω. Σε 5 λεπτά συμφωνήσαμε. Ήθελε ο Ολυμπιακός να παραμείνω και του χρόνου, ήθελα και εγώ το ίδιο και συνεχίζουμε μαζί. Απλά τα πράγματα!».

Ο Πάβιτς ήρθε στη χώρα μας το καλοκαίρι του 2015 και σε τρία χρόνια έχει κατακτήσει ήδη ένα Τσάμπιονς Λιγκ, τρία πρωταθλήματα και δύο Κύπελλα Ελλάδας. Οι πληροφορίες εδώ και καιρό αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός θα κάνει προσπάθειες το προσεχές διάστημα προκειμένου ο Πάβιτς να παίξει τη νέα αγωνιστική περίοδο ως Έλληνας και να μην πιάνει θέση ξένου. Μένει να φανεί εάν τελικά ο Πάβιτς θα παίξει τη νέα σεζόν με το σκουφάκι του Ολυμπιακού ως Κροάτης ή ως Έλληνας!