Ντίνος Γεννηδουνιάς: «Στην ομάδα της καρδιάς μου»!

Ο διεθνής περιφερειακός του πρωταθλητή Ευρώπης Ολυμπιακού επέκτεινε τη συνεργασία του με την ομάδα του Πειραιά για ακόμη δυο χρόνια.

Ντίνος Γεννηδουνιάς: «Στην ομάδα της καρδιάς μου»!

Το συμβόλαιο του Ντίνου Γεννηδουνιά δεν έληγε φέτος το καλοκαίρι αλλά του χρόνου. Οι εξαιρετικές του επιδόσεις, η εικόνα του και η συνεχής ανοδική πορεία οδήγησαν τους «ερυθρόλευκους» στην απόφαση να επεκτείνουν τη συνεργασία τους με τον Ντίνο Γεννηδουνιά για ακόμη δυο χρόνια και να μην περιμένουν το επόμενο καλοκαίρι για να συζητήσουν μαζί του.

Πρόκειται ουσιαστικά για μια επιβράβευση του διεθνή πολίστα, ο οποίος κάθε χρόνο είναι και καλύτερος σε Ελλάδα αλλά και Ευρώπη. Μάλιστα ο ίδιος σήμερα (19/6) ανακοίνωσε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης την επέκταση της συνεργασίας με τον Ολυμπιακό.

«Με χαρά ανακοινώνω, ότι θα αγωνίζομαι και τα επόμενα τρία χρόνια στην αγαπημένη μου ομάδα» έγραψε χαρακτηριστικά ο διεθνής άσος που προετοιμάζεται με την Εθνική μας Ομάδα στο Βόλο για τους Μεσογειακούς Αγώνες και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο 25χρονος Ντίνος Γεννηδουνιάς στην Α1 τον γνωρίσαμε με το σκουφάκι του Π. Φαλήρου όπου και συνεργάστηκε με τον Θοδωρή Βλάχο, όταν εκείνος εργάστηκε με επιτυχία στην ομάδα των νοτίων προαστίων. Το 2011 μετακόμισε στην Καλιφόρνια για να σπουδάσει και στο διάστημα της παραμονής του στις ΗΠΑ... σάρωσε τα βραβεία και τους τίτλους.

Τέσσερα εθνικά πρωταθλήματα και ισάριθμες φορές το βραβείο του Πολυτιμότερου Παίκτη της διοργάνωσης! Το καλοκαίρι του 2015, ο Ολυμπιακός τον έφερε και πάλι στην Ελλάδα. Μετρά ήδη ένα Τσάμπιονς Λιγκ, τρία πρωταθλήματα και δύο κύπελλα Ελλάδας.