AEK: Φεύγει ο Νίκολα Ράτζεν

Ο Νίκολα Ράτζεν, όπως όλα δείχνουν, φεύγει από την ομάδα πόλο της ΑΕΚ. Ο έμπειρος Σέρβος αμυντικός επιστρέφει στην πατρίδα του.

AEK: Φεύγει ο Νίκολα Ράτζεν

Ο Νίκολα Ράτζεν δεν θα συνεχίσει στην ομάδα πόλο της ΑΕΚ. Αυτό αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, με τον Σέρβο αμυντικό να συζητά ήδη το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του και να παίξει φυσικά στον αγαπημένο του Ερυθρό Αστέρα.

Ο Ράτζεν αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τη νεοφώτιστη ΑΕΚ για να δώσει το κάτι παραπάνω με την εμπειρία του και τις παραστάσεις του, ωστόσο το πρωτάθλημα από τον περασμένο Νοέμβριο έχει σταματήσει και ακόμη δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση για το πότε θα ξεκινήσει και πάλι.

Ο Ράτζεν δεν φαίνεται διατεθειμένος να περιμένει άλλο και από τη στιγμή που υπάρχει η πρόταση από τον Ερυθρό Αστέρα – έτσι αναφέρουν τουλάχιστον οι πληροφορίες από τη Σερβία – είναι έτοιμος να γυρίσει στην πατρίδα του και να φορέσει πάλι τα «ερυθρόλευκα».

Ο πολύπειρος αμυντικός που έχει παίξει στη χώρα μας και σε Ολυμπιακό, Χίο από πέρσι ήθελε να σταματήσει αλλά λόγω της πανδημίας, αποφάσισε να συνεχίσει ακόμη έναν χρόνο και να αποσυρθεί όπως ο ίδιος ήθελε. Παίζοντας πόλο.

Για την ώρα στην Ελλάδα αυτό δεν γίνεται και έτσι όπως όλα δείχνουν, θα αφήσει την ΑΕΚ, θα φορέσει το σκουφάκι του Ερυθρού Αστέρα και στο τέλος της σεζόν, λογικά θα πει αντίο στις πισίνες ύστερα από μία σπουδαία καριέρα.

Μετρά 7 Πρωταθλήματα, 7 Κύπελλα, 2 Champions League, 1 European Super Cup σε συλλογικό επίπεδο.

Φυσικά, αποτελούσε για χρόνια βασικό στέλεχος της Εθνικής Σερβίας, κατακτώντας στην καριέρα του 2 χάλκινα μετάλλια στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνο (2008) και του Λονδίνου (2012), 1 χρυσό και 1 ασημένιο μετάλλιο σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, 2 χρυσά, 1 ασημένιο και 1 χάλκινο μετάλλιο σε Ευρωπαϊκά Πρωταθλήματα, καθώς και 5 χρυσά και 1 χάλκινο σε World League.