Δεληγιάννης: «Έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Ο Απόλλων Σμύρνης επέστρεψε στις προπονήσεις και όπως λέει ο προπονητής της ομάδας, Νίκος Δεληγιάννης έχει ξεκινήσει προετοιμασία για να είναι έτοιμοι οι παίκτες του με την επανέναρξη του πρωταθλήματος.

Δεληγιάννης: «Έτοιμοι με την επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Ο προπονητής του Απόλλων Σμύρνης, Νίκος Δεληγιάννης μαζί με τους συνεργάτες του Δημήτρη Μιτελούδη και Χρήστο Μπάκα και τους παίκτες της ομάδας έχουν επιστρέψει στις προπονήσεις, στο φυσικό τους χώρο, την πισίνα του Σεράφειου Κολυμβητηρίου.

Κι όπως δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος ο Νίκος Δεληγιάννης όλοι οι παίκτες είναι πολύ χαρούμενοι για την επιστροφή στις προπονήσεις, επισημαίνοντας παράλληλα ότι υπάρχει ο χρόνος ώστε ο Απόλλων να εμφανιστεί έτοιμος όταν με το καλό ξεκινήσει και πάλι το πρωτάθλημα.

«Καταρχάς θέλω να ευχηθώ υγεία σε όλο τον κόσμο. Να κυλήσουν όλα ομαλά με την πανδημία και να μπορέσουμε να μπούμε σε μία κατάσταση που να θυμίζει κανονικότητα, ώστε ακολούθως να ξεκινήσουν οι διοργανώσεις όσο πιο σύντομα γίνεται.

Τα παιδιά είναι πολύ χαρούμενα που γύρισαν στη δραστηριότητα. Το πρωτόκολλο είναι πολύ αυστηρό και σαφώς είμαστε πιο περιορισμένοι, αλλά όλοι είναι χαρούμενοι που έπεσαν στην πισίνα για να φτάσουμε σιγά σιγά, ελπίζω, και στις αγωνιστικές δραστηριότητες.

Αυτό που κάνουμε εμείς, πλέον, είναι να μοντάρουμε την ομάδα ώστε με την επανέναρξη του πρωταθλήματος να εμφανιστούμε έτοιμοι για να μπορέσουμε να διεκδικήσουμε τους στόχους μας. Έχουμε αρκετό χρόνιο μπροστά μας, αφού με τα τωρινά δεδομένα, η επανεκκίνηση της Α1 φαίνεται πως πηγαίνει για τον Μάρτιο. Έχουμε αρκετό χρόνο μπροστά μας, αν και σίγουρα παίζει ρόλο το ότι μας επιτρέπεται να κάνουμε μόνο μία προπόνηση την ημέρα και όχι δύο. Παίζει ρόλο διότι πρέπει να μοιράσουμε τα κομμάτια της φυσικής κατάστασης, της τακτικής και της ατομικής βελτίωσης σε μονές προπονήσεις, αλλά μένουν ακόμη 39 μέχρι το Μάρτιο, οπότε έχουμε χρόνο.

Επί της ουσίας είναι σαν να έχουμε ένα 20μερο διπλών προπονήσεων, διάστημα ικανό ώστε να έρθει μια ομάδα σε μια ικανοποιητική κατάσταση», τόνισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Δεληγιάννης.