Απόλλων Σμύρνης: Δεν μένει ο Στέφαν Μίτροβιτς

Ο διεθνής Σέρβος περιφερειακός Στέφαν Μίτροβιτς, αποχωρεί από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Πρέπει να επιστρέψει στην πατρίδα του για να προπονηθεί ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων, από τη στιγμή που στην χώρα μας δεν λειτουργεί τίποτα!

Απόλλων Σμύρνης: Δεν μένει ο Στέφαν Μίτροβιτς

Τέλος ο Στέφαν Μίτροβιτς από τον Απόλλωνα Σμύρνης. Ο διεθνής Σέρβος άσος, αναγκαστικά πρέπει να γυρίσει στην πατρίδα του για να ξεκινήσει με την Εθνική ομάδα ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.

Ο Απόλλων Σμύρνης από τη στιγμή που αποκλείστηκε από το Euro Cup, για ακόμη έναν μήνα αναγκαστικά σταματά και τις προπονήσεις και κανείς δεν ξέρει τι θα συμβεί την επόμενη μέρα και το πότε θα ξεκινήσει πάλι το πρωτάθλημα της Α1 πόλο των ανδρών.

Είναι λογικό ο Στέφαν Μίτροβιτς, να μεταβεί στην χώρα του εκεί όπου μπορεί να προπονηθεί και να διατηρηθεί σε καλό αγωνιστικό ρυθμό.

Έτσι ο Απόλλων Σμύρνης που ξεκίνησε με χίλια δυο όνειρα τη σεζόν και με μεταγραφές από το πάνω ράφι, έμεινε εκτός Ευρώπης νωρίς ενώ χάνει και τον Σέρβο άσο Στέφαν Μίτροβιτς.

Θυμίζουμε πως νοκ άου είναι και ο διεθνής Αμερικανός Άλεξ Μπόουεν λόγω τραυματισμού ενώ μένει να δούμε τι θα γίνει με τον Μαυροβούνιο, Νικολά Μοσκόφ.

Φυσικά ο Απόλλων δεν είναι η μοναδική ομάδα στην Α1 των ανδρών που αντιμετωπίζει ανάλογα προβλήματα. Είναι βέβαιο πως τις επόμενες μέρες θα έχουμε αρκετές αποχωρήσεις αφού το πρωτάθλημα δεν ξεκινά και κανείς φυσικά δεν ξέρουμε πότε οι παίκτες θα πέσουν και πάλι στο νερό.