Δεληγιάννης για Απόλλωνα Σμύρνης: «Να αλλάξουμε τη λειτουργία του τμήματος»

Ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης, Νίκος Δεληγιάννης μίλησε για τις αναμετρήσεις του Euro Cup αλλά και τις αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας του τμήματος πόλο.

Δεληγιάννης για Απόλλωνα Σμύρνης: «Να αλλάξουμε τη λειτουργία του τμήματος»

Μια εβδομάδα προπονήσεων υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή, Νίκου Δεληγιάννη, συμπλήρωσε ο Απόλλων Σμύρνης, που στις 18 Νοεμβρίου επέστρεψε στο νερό εν όψει των υποχρεώσεών του στον 7ο προκριματικό όμιλο του Euro Cup στην Ουγγαρία από τις 4 έως τις 6 Δεκεμβρίου.

Ο 44χρονος τεχνικός έχει… σηκώσει τα μανίκια και μαζί με τους συνεργάτες του και τους παίκτες του δουλεύουν καθημερινά, περνώντας ώρες τόσο στην πισίνα του ΟΑΚΑ όσο και στην αίθουσα του βίντεο, όπου – μεταξύ άλλων – γίνεται η ανάλυση των αντιπάλων της «ελαφράς ταξιαρχίας» (Στρασμπούρ, Τεράσα, Ζόλνοκ).

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του τμήματος, ο Νίκος Δεληγιάννης εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση και την τρομερή διάθεση που – όπως είπε – δείχνουν οι παίκτες του στα όσα νέα στοιχεία θέλει να εντάξει στη λειτουργία της ομάδας, ενώ ξεκαθαρίζει ότι ο Απόλλων θα πάει στην Ουγγαρία για να διεκδικήσει την πρόκριση και να εξαντλήσει τις πιθανότητες που έχει για να την κατακτήσει.

Αρχικά ο Νίκος Δεληγιάννης τόνισε: «Η ομάδα είναι σε ένα καλό επίπεδο γενικά. Και από πλευράς φυσικής κατάστασης, ενώ έχει και ένα επίπεδο τακτικής, αλλά είναι πολλά πράγματα που θέλω να αλλάξω. Θέλουμε να αλλάξουμε αρκετά πράγματα, να προσθέσουμε κάποια στοιχεία, να αλλάξουμε τη λειτουργία του τμήματος και σε αυτήν την προσπάθεια έχω πολλή βοήθεια από όλους τους ανθρώπους της ομάδας.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος από τα παιδιά. Δείχνουν τρομερή διάθεση και θέληση να εφαρμόσουν καινούργια πράγματα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος μέχρι στιγμής και τους το έχω πει».

Όσο για τις υποχρεώσεις στο Euro Cup, ο 44χρονος τεχνικός είπε τα εξής: «Έχουμε τον όμιλο την άλλη εβδομάδα. Αφιερώνουμε πάρα πολλές ώρες στην πισίνα και στην αίθουσα του βίντεο και ευελπιστώ να παρουσιάσουμε ένα πολύ καλό πρόσωπο την άλλη εβδομάδα.

Ως στόχο έχουμε να διεκδικήσουμε την πρόκριση, να διεκδικήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για να περάσουμε στην επόμενη φάση και θα πάμε στην Ουγγαρία για να τις εξαντλήσουμε».