O Κόλιανιν νέος προπονητής του ΝΟΒ!

Ο Χρβόγιε Κόλιανιν είναι από σήμερα (11/6) ο νέος προπονητής της Βουλιαγμένης.Ο συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου στον Ολυμπιακό εδώ και μια διετία, ανέλαβε τις τύχες της Βουλιαγμένης στη θέση του Κώστα Λούδη που αποχώρησε μετά το τέλος του φετινού πρωταθλήματος.

O Κόλιανιν νέος προπονητής του ΝΟΒ!
Eurokinissi

Τάραξε τα νερά της Α1 ανδρών η Βουλιαγμένη. Η διοίκηση ανακοίνωσε το απόγευμα της Δευτέρας πως αντικαταστάτης του Κώστα Λούδη στον πάγκο της ομάδας του Λαιμού είναι ο Κροάτης Χρβόγιε Κόλιανιν.

«Ο Ναυτικός Όμιλος Βουλιαγμένης ανακοινώνει την έναρξη συνεργασίας με τον Κο. Hrvoje Koljanin. Ο Κροάτης προπονητής θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ανδρικής ομάδας υδατοσφαίρισης του ομίλου μας. Τον καλωσορίζουμε στην οικογένεια μας και του ευχόμαστε καλη επιτυχία στο έργο του» αναφέρει η ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (11/6) η διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Βουλιαγμένης.

Ο Κόλιανιν είχε αναλάβει χρέη βοηθού του Βλάχου πριν από δυο χρόνια, όταν αποχώρησε ο Δημήτρης Μάζης για να αναλάβει τις τύχες της ομάδας της Γλυφάδας. Πλέον και ο Κροάτης θα είναι αντίπαλος του Ολυμπιακού στην Α1 κατηγορία των ανδρών και δεν αποκλείεται μάλιστα να κοντραριστεί με τον Θοδωρή Βλάχο και την επόμενη σεζόν στη σειρά των τελικών αφού Ολυμπιακός και ΝΟΒ είναι τα φαβορί, αν και μόλις τελείωσε η σεζόν, να διεκδικήσουν εκ νέου το πρωτάθλημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Κόλιανιν είναι γνώστης της ελληνικής πραγματικότητας όχι μόνο εξαιτίας της θητείας του στον Ολυμπιακό την τελευταία διετία ως συνεργάτης του Θοδωρή Βλάχου. Έχει αγωνιστεί στη χώρα μας με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, του Π. Φαλήρου αλλά και του ΠΑΟΚ και γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα αναφορικά με το άθλημα και το πρωτάθλημα στην πατρίδα μας.