Βούκσεβιτς: «Eίμαστε η ΑΕΚ και θα τα δώσουμε όλα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Ο φουνταριστός της ΑΕΚ, Νίκολα Βούκσεβιτς, μίλησε για το αυριανό (14/10) παιχνίδι με αντίπαλο τον Ολυμπιακό στη Γλυφάδα για την 2η αγωνιστική της Α1 των Ανδρών στο πόλο.

Βούκσεβιτς: «Eίμαστε η ΑΕΚ και θα τα δώσουμε όλα κόντρα στον Ολυμπιακό»

Τον Ολυμπιακό υποδέχεται αύριο (14/10, 21:00) η ΑΕΚ στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας για την 2η αγωνιστική της Α1 Πόλο των Ανδρών.

Η «Ένωση» μετά το ισόπαλο 10-10 της πρεμιέρας κόντρα στο Παλαιό Φάληρο στο Ρέστειο κολυμβητήριο, δίνει το πρώτο της εντός έδρας παιχνίδι της στην ιστορία της κορυφαίας κατηγορίας της ελληνικής υδατοσφαίρισης και θέλει να πανηγυρίσει την παρθενική της νίκη στον θεσμό.

Σε δηλώσεις του ο φουνταριστός των «κιτρινόμαυρων», Νίκολα Βούκσεβιτς, είπε για το ματς:

«Θα μπορούσαμε να πούμε ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι στο Παλαιό Φάληρο. Άλλωστε ήταν πρεμιέρα, που πάντα κρύβει δυσκολίες. Ωστόσο, πραγματικά είναι κρίμα που δεν κατακτήσαμε και τους 3 βαθμούς, μιας και ήμασταν σε περισσότερο από τα 3/4 του αγώνα μπροστά στο σκορ. Η ομάδα είναι καινούρια και θέλει χρόνο να “δέσει”, αλλά είμαστε σε καλό δρόμο. Έχουμε μπροστά μας, αρχής γενομένης από τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, πολλά και δύσκολα παιχνίδια με ομάδες πιο έμπειρες.

Εμείς όμως, είμαστε η ΑΕΚ και θα τα δώσουμε όλα εντός και εκτός πισίνας. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα έμπειρη, που αποτελείται από διεθνείς παίκτες. Για εμάς είναι άλλο ένα τεστ να βρούμε τη χημείας μας και να παλέψουμε. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι οδηγός μας και αν βελτιωθούμε περισσότερο θα πετύχουμε».

Στο «στρατόπεδο» της ΑΕΚ ο προπονητής Κωνσταντίνος Δάνδολος δεν αντιμετωπίζει νεότερα προβλήματα τραυματισμών και στην αποστολή της ομάδας θα βρίσκονται οι:

Φλέγκας, Καζάζης, Σταμέλος, Κουτσιαλής, Βούκσεβιτς, Κουλιεράκης, Κουρλιάφτης, Γιαννουρής, Ράντζεν, Στελλάτος, Βέκκος, Μαυρωτάς, Κατσινούλας, Ζώρζος, Παπάκος.