Καπότσης: «Να καθαρίσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να πάρουμε την πρώτη νίκη»

Ο Μάριος Καπότσης αναφέρθηκε στο αυριανό (14/10) παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο την νεοφώτιστη ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική της Α1 των Ανδρών στο πόλο.

Καπότσης: «Να καθαρίσουμε το παιχνίδι με την ΑΕΚ και να πάρουμε την πρώτη νίκη»

Να αφήσει του την ήττα από τη Βουλιαγμένη στην πρεμιέρα της Α1 των Ανδρών στο πόλο και να πανηγυρίσει την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα θα επιδιώξει αύριο (14/10) ο Ολυμπιακός.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τη νεοφώτιστη ΑΕΚ στο Κολυμβητήριο της Γλυφάδας στις 21:00, με τους παίκτες του Θοδωρή Βλάχου να θέλουν να συνδυάσουν το θετικό αποτέλεσμα και με καλή εμφάνιση.

Σε δηλώσεις του για το ματς με την «Ένωση» ο Μάριος Καπότσης των Πειραιωτών επεσήμανε σε δηλώσεις του:

«Ουσιαστικά πρέπει να ξεκινήσουμε δυναμικά και να πάρουμε την πρώτη νίκη, που δεν κάναμε στο παιχνίδι με τη Βουλιαγμένη. Η ΑΕΚ είναι μια ομάδα νεοφώτιστη στην Α1 με την οποία υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας. Πρέπει να μπούμε μέσα και να καθαρίσουμε το παιχνίδι».

Υπενθυμίζεται ότι μετά το παιχνίδι με τους «κιτρινόμαυρους», ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του και την αναμέτρηση με αντίπαλο τον ανανεωμένο φέτος Απόλλωνα Σμύρνης, στο Σάββατο (17/10, 14:00, ΕΡΤ SPORTS) για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος.