Κορυφαίοι Φουντούλης, Γούνας!

Ολοκληρώθηκε η τελική βαθμολογία για το έπαθλο Novasports του πρωταθλήματος πόλο της Α1 Ανδρών, με δύο παίκτες του Ολυμπιακού να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση.

Κορυφαίοι Φουντούλης, Γούνας!

Συγκεκριμένα, οι Γιάννης Φουντούλης και Αλέξανδρος Γούνας συγκέντρωσαν 110 βαθμούς. Θυμίζουμε πως κορυφαία στις γυναίκες ψηφίστηκε η φουνταριστή Αλεξάνδρα Ασημάκη του Ολυμπιακού. Νταμπλ παντού λοιπόν για την ομάδα του μεγάλου λιμανιού.

«Μεγάλη τιμή, σημαντική η ομάδα και ο τίτλος»

«Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους δημοσιογράφους που με ψήφισαν και με ανέδειξαν, κορυφαίο περιφερειακό του πρωταθλήματος. Είναι μεγάλη τιμή για μένα. Το σημαντικό, όμως, είναι ότι ο Ολυμπιακός κατέκτησε ξανά το πρωτάθλημα. Ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς», τόνισε μεταξύ άλλων ο άσος του Ολυμπιακού, Γιάννης Φουντούλης. Παράλληλα, ο διεθνής περιφερειακός έκανε λόγο για την προετοιμασία της Εθνικής ομάδας ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που διεξάγεται τον ερχόμενο Ιούλιο στη Βαρκελώνη, υπογραμμίζοντας ότι στόχος του αντιπροσωπευτικού μας συγκροτήματος είναι να φτάσει όσο πιο ψηλά γίνεται. «Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο στη διάθεση μας για να προετοιμαστούμε, ωστόσο είμαι αισιόδοξος για την πορεία της ομάδας. Η Ελλάδα έχει καθιερωθεί τα τελευταία χρόνια ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες και στόχος μας είναι να φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται. Αν φτάσουμε στην τετράδα, που είναι ο βασικός μας στόχος, από εκεί και πέρα όλα είναι πιθανά».

«Μεγαλύτερη σημασία το πρωτάθλημα»

«Με τιμάει ιδιαίτερα το γεγονός ότι μου απονεμήθηκε αυτό το έπαθλο, αλλά αυτό που έχει περισσότερη σημασία είναι η πορεία της ομάδας και το γεγονός ότι κατακτήσαμε το πρωτάθλημα», δήλωσε ο 28χρονος άσος του Ολυμπιακού Αλέξανδρος Γούνας. Ερωτηθείς σχετικά με την Εθνική ομάδα και τη συμμετοχή της στο επικείμενο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που θα πραγματοποιηθεί τον προσεχή Ιούλιο στη Βαρκελώνη, ο έμπειρος περιφερειακός σημείωσε: «Η Εθνική ομάδα έχει δείξει ότι είναι ένα δεμένο σύνολο, με συνοχή και συνέπεια. Τα τελευταία χρόνια είμαστε σταθερά στις κορυφαίες ομάδες και σκοπεύουμε να παραμείνουμε. Στόχος μας είναι να πάμε όσο πιο μακριά γίνεται».