Τάραξε τα νερά με Ματ Φάρμερ το Περιστέρι!

Σπουδαία μεταγραφή από την ομάδα πόλο του Περιστερίου με τον διεθνή Αμερικανό φουνταριστό, Ματ Φάρμερ.

Τάραξε τα νερά με Ματ Φάρμερ το Περιστέρι!

Σε μία μεταγραφή που προκάλεσε αίσθηση προχώρησε η ομάδα υδατοσφαίρισης του Περιστερίου, φέρνοντας στην Ελλάδα τον Ματ Φάρμερ, εν ενεργεία φουνταριστό της Εθνικής ΗΠΑ.

Ο 25χρονος Φάρμερ θα είναι η αιχμή του δόρατος της ομάδας του Κώστα Λούδη στην προσπάθειά της να καθιερωθεί ως μία από τις σοβαρές δυνάμεις του ελληνικού πόλο.

Το νέο απόκτημα του ΓΣ Περιστερίου έφθασε στην Ελλάδα το απόγευμα της Κυριακής και τη Δευτέρα θα τεθεί στη διάθεση του Κώστα Λούδη. Εν όψει της έναρξης της αγωνιστικής περιόδου, που υπολογίζεται στις 10 Οκτωβρίου, το πρόγραμμα προετοιμασίας της ομάδας αρχίζει τη Δευτέρα στο Περιστέρι με ιατρικές εξετάσεις για όλους τους παίκτες.

Λίγο μετά την άφιξή του στην Ελλάδα, ο Φάρμερ εξέφρασε αισιοδοξία για τη νέα σεζόν:

«Μόλις προσγειώθηκα στην Ελλάδα και είμαι ενθουσιασμένος που εντάσσομαι στην ομάδα του Περιστερίου. Ελπίζω να συμβάλω στις προσπάθειες και στην ανάπτυξη της ομάδας».

Σημειώνεται ότι εν όψει της εκ νέου συμμετοχής του στο πρωτάθλημα της Α1, το Περιστέρι έχει ήδη ενισχυθεί με τους Διονύση Καρούντζο, Φίλιππο Καραμπέτσο, Χαρίλαο Αϊβαλιώτη, τον Ρώσο αμυντικό Αλεξάντερ Μιρόνοφ και τον 16χρονο Χρήστο Μπιτσάκο.