Ενίσχυση με Μαρινάγη στον ΠΑΟΚ

Την απόκτηση του νεαρού αμυντικού Γιάννη Μαρινάγη από τον Βόλο ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ στο πόλο.

Ενίσχυση με Μαρινάγη στον ΠΑΟΚ

Με την μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ επιβραβεύτηκε ο Γιάννης Μαρινάγης για τις καλές του εμφανίσεις στην Α2 κατηγορία της υδατοσφαίρισης των Ανδρών με τον Βόλο.

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης προχώρησε στην απόκτηση του νεαρού αμυντικού, ο οποίος στις πρώτες του δηλώσεις έπειτα από την μεταγραφή του παρουσιάστηκε ιδιαίτερα χαρούμενος για το νέο «βήμα» που έκανε στην επαγγελματική του καριέρα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα Υδατοσφαίρισης Ανδρών ΠΑΟΚ Prima Holidays ανακοινώνουν την έναρξη της συνεργασίας με τον αθλητή Γιάννη Μαρινάγη για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Ο Γιάννης Μαρινάγης, γεννημένος το 2001 στο Βόλο, μεγάλωσε και ανδρώθηκε στην ομάδα του Βόλου, με την οποία αγωνίστηκε μόλις στα 16 του έτη στην Α2 Κατηγορία Υδατοσφαίρισης Ανδρών.

Το 2017, ο νεαρός αμυντικός μετακόμισε στην Αθήνα, όπου αγωνίστηκε με τα χρώματα του Εθνικού Πειραιώς μέχρι το 2019, οπότε και επέστρεψε στην ομάδα του Βόλου, με την οποία κατέκτησε την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία.


Ο 19χρονος αθλητής έχει κληθεί σε κλιμάκια παίδων και εφήβων της Εθνικής Ομάδας.

Μετά τη σύναψη της συνεργασίας, ο Γιάννης Μαρινάγης, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου acpaok.gr:

«Κατ’ αρχάς θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες και τον προπονητή μου από την ομάδα του Βόλου και να τους ευχηθώ καλή επιτυχία στη μεγάλη κατηγορία! Είμαι πολύ χαρούμενος για τη μεταγραφή μου στον ΠΑΟΚ και ελπίζω να ανταποκριθώ στις μεγάλες προσδοκίες και στόχους που έχουν θέσει οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Ευχαριστώ τον Πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή και τους αδελφούς Νικολαΐδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου, εντάσσοντάς με στο ρόστερ στης ομάδας. Τέλος, νιώθω μεγάλη τιμή που θα τεθώ υπό τις οδηγίες του προπονητή Θοδωρή Χατζηθεοδώρου και θα δώσω το 100% των δυνατοτήτων μου, ώστε να πετύχουμε τους υψηλούς στόχους του μεγάλου σε ιστορία Συλλόγου».