Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Μαξ Ίρβινγκ και Αχιλλέα Γραμματικό (pic)

Παίκτες του Ολυμπιακού είναι από σήμερα οι Μαξ Ίρβινγκ και Αχιλλέας Γραμματικός. Ο 25χρονος διεθνής Αμερικανός περιφερειακός και ο 20χρονος διεθνής αμυντικός, παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική εφήβων, υπέγραψαν συμβόλαιο με τους νταμπλούχους Ελλάδας.

Ολυμπιακός: Ανακοίνωσε Μαξ Ίρβινγκ και Αχιλλέα Γραμματικό (pic)

Ενισχύει την περιφέρειά του ακόμη περισσότερο ο νταμπλούχος Ελλάδας Ολυμπιακός. Οι Πειραιώτες έδωσαν τα χέρια με τον διεθνή Αμερικανό, Μαξ Ίρβινγκ, ο οποίος έπαιζε στον Υδραϊκό.

Η ομάδα του Θοδωρή Βλάχου ανακοίνωσε και την απόκτηση του 20χρονου αμυντικού Αχιλλέα Γραμματικού, ο οποίος έπαιζε στον Απόλλωνα.

Η ανακοίνωση:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Μαξ Ίρβινγκ. Ο διεθνής περιφερειακός από τις ΗΠΑ (ημ. γέννησης 21/5/1995) υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών.

Πόλο: Κλείνει Ίρβινγκ ο Ολυμπιακός

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Μαξ Ίρβινγκ ανέφερε τα εξής:

«Eίναι μεγάλη τιμή να παίζεις για τον Ολυμπιακό και είμαι ενθουσιασμένος που θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στον πρωταθλητή. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η σεζόν για να ενταχθώ με την υπόλοιπη ομάδα και να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω τον Ολυμπιακό να πετύχει τους στόχους του».

Η ανακοίνωση για Γραμματικό:

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Αχιλλέα Γραμματικό. Ο 20χρονος διεθνής αμυντικός και παγκόσμιος πρωταθλητής με την Εθνική Εφήβων, υπέγραψε το συμβόλαιό του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών.

Ολυμπιακός: Παίρνει και τον Γραμματικό από τον Απόλλωνα Σμύρνης!

Ο Αχιλλέας Γραμματικός στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ανέφερε στο olympiacossfp.gr τα εξής:

«Είναι όνειρο ζωής που ήρθα στη μεγαλύτερη ομάδα της Ελλάδας και μια εκ των κορυφαίων στην Ευρώπη. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό και θα δώσω το 100% για να πετύχει η ομάδα τους στόχους της. Θέλω να βοηθήσω την ομάδα όσο περισσότερο μπορώ και ανυπομονώ να αρχίζει η καινούργια σεζόν».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας