Πόλο: Πλώρη για Α2 ο Παναθηναϊκός

Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές επιβεβαίωσε πως υπάρχουν σκέψεις για μη συμμετοχή της ομάδας στην Α1 Ανδρών. Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση. 

Πόλο: Πλώρη για Α2 ο Παναθηναϊκός

Στα δύο προηγούμενα διοικητικά συμβούλια του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, συζητήθηκε η πιθανότητα παραίτησης από την Α1 και συμμετοχή της ομάδας στην Α2 Ανδρών.

Μάλιστα, ο πρόεδρος Τάκης Μαλακατές το επιβεβαίωσε με δηλώσεις του στην «ΕΡΑ Σπορ». Μεταξύ άλλων τόνισε πως σύντομα θα υπάρξουν ανακοινώσεις για τη συγκεκριμένη εξέλιξη.

Πόλο: Στο μυαλό του Παναθηναϊκού και η Α2 ανδρών!

Όλα αυτά ενώ πριν από λίγο καιρό, γράφτηκαν πάρα πολλά αναφορικά με τον ΠΑΟ που θα ενισχυθεί και θα προσπαθήσει να...χτυπήσει τον νταμπλούχο Ολυμπιακό.

Σε ερώτηση για το αν υπάρχουν σκέψεις δήλωσης συμμετοχής στην Α2 ο κ. Μαλακατές απάντησε: «Δυστυχώς είναι αλήθεια. Λέω δυστυχώς διότι δεν μου αρέσει η ιδέα, όπως και σε κανέναν, να σκεφτόμαστε το αν θα πρέπει να μείνουμε στην Α1 και να προσπαθήσουμε να σταθούμε στην κατηγορία ή να πάμε στην Α2. Σύντομα θα υπάρξει ανακοίνωση.

Είναι δύσκολο αλλά πρέπει να ιεραρχήσουμε τους στόχους μας. Στη δεδομένη χρονική στιγμή είναι δύσκολο να στηριχθεί με ένα πολύ μεγαλυτερο μπάτζετ ένα τμήμα που απλά θα πάλευε, διότι και με τα διπλά ποσά από αυτά που εχουμε αποφασίσει πάλι θα… χαροπάλευε.

Είναι δύσκολο να στερήσουμε τα χρήματα αυτά από ένα άλλο τμήμα που θα έχει στόχο τον τίτλο και ίσως να μην μπορούσε να τον διεκδικήσει αν τα δίναμε στο πόλο. Ναι μεν δεν το θέλουμε, αλλά οφείλουμε να ιεραρχήσουμε τους στόχους μας για να κάνουμε πρωταθλητισμό όπου μπορούμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας