Ο Νίκος Καραμάνης αποχαιρέτησε το Παλαιό Φάληρο

Ύστερα από δύο επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στο Παλαιό Φάληρο ο Νίκος Καραμάνης είναι έτοιμος για το επόμενο προπονητικό του βήμα.

Ο Νίκος Καραμάνης αποχαιρέτησε το Παλαιό Φάληρο

Ύστερα από δύο επιτυχημένα χρόνια παρουσίας στο Παλαιό Φάληρο ο Νίκος Καραμάνης είναι έτοιμος για το επόμενο προπονητικό του βήμα.

Ο βοηθός του Τεό Λοράντου στην Παγκόσμια Πρωταθλήτρια Εθνική ομάδα των Νέων, αποχαιρέτησε την ομάδα του Π. Φαλήρου.

Το μήνυμά του

«Απόψε είναι η τελευταία προπόνηση μιας πολύ δύσκολης χρονιάς, η τελευταία προπόνηση δύο χρόνων δουλειάς…

Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω το διοικητικό συμβούλιο του ΑΟ Π. Φαλήρου και ιδιαίτερα τον πρόεδρο κύριο Δέτση Νικόλαο για την κατανόηση και την αποδοχή της επιθυμίας μου να κάνω το επόμενο προπονητικό μου βήμα.

Ευχαριστώ τον κύριο Βώσσο Διονύση και την κυρία Τριανταφύλλου Ευαγγελία για τη συνεργασία την εμπιστοσύνη και τη στήριξη τους.

Ευχαριστώ τον Τεό Λοράντο για την εμπιστοσύνη και την άψογη συνεργασία των δύο τελευταίων χρόνων.

Ευχαριστώ την προπονητική ομάδα , το Γιώργο Σκανδάλη ,το Γιώργο Καραγεωργόπουλο, τον Αλέξανδρο Πετρόπουλο και ιδιαίτερα τον Αργύρη Θεοδωρόπουλο για την άψογη συνεργασία και τη δημιουργία της μεταξύ μας φιλίας.

Ευχαριστώ το νέο προπονητή της ομάδας τον Δημήτρη Κραβαρίτη διότι και εκείνος κατανόησε την επιθυμία μου και του εύχομαι κάθε επιτυχία στο έργο του.

Ευχαριστώ όλους τους γονείς που μου εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους.

Τέλος αφήνω τα παιδιά μου… Είμαι πολύ περήφανος για τα παιδιά μου! Στο τέλος μιας πολύ δύσκολης χρονιάς κάποιοι αποφάσισαν να τους στερήσουν την διεκδίκηση ενός μεταλλίου στο πρωτάθλημα της ηλικίας τους…

Τρεις μέρες μετά με την ψυχολογία στο ναδίρ τα παιδιά μου σηκώθηκαν, όρθωσαν το ανάστημά τους, κατέθεσαν την ψυχή τους και μου έδειξαν πως αυτό που προσπαθήσαμε όλα αυτά τα χρόνια, να γίνουν μαχητές το καταφέραμε! Διεκδίκησαν ένα μετάλλιο στο πρωτάθλημα δύο χρονων μεγαλύτερης ηλικίας και στο τέλος λύγισαν από την κούραση και μικροτραυματισμούς.

Σωτήρη, Γαρύφαλλε, Δημήτρη, Άγγελε, Μιχάλη, Βαγγέλη, Κωνσταντίνε, Γιώργο, Νίκο, Παναγιώτη, Παναγιώτη, Νάσο, Γιάννη, Κώστα, Αλέξη, Ιγνάτιε, Φίλιππε, Παντελή, Βαγγέλη, Σπύρο, Χριστόνικε, Μιχάλη…Αγόρια μου, σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου!».