ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Στελλάτος για έναν χρόνο

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την ανανέωση συνεργασίας της με τον Νίκο Στελλάτο

ΑΕΚ: Ανανέωσε ο Στελλάτος για έναν χρόνο

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«Η ΑΕΚ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Νίκο Στελλάτο. Ο 41χρονος (17/06/1979) περιφερειακός, ύψους 1,83 μ., συνέβαλε τα μέγιστα στην κατάκτηση της ανόδου και του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας και υπέγραψε νέο μονοετές συμβόλαιο παραμένοντας στο δυναμικό της ανδρικής ομάδας πόλο.

Ο Νίκος Στελλάτος αγωνίστηκε σε 13 αγώνες σε Πρωτάθλημα και Κύπελλο σημειώνοντας 30 γκολ, αποτελώντας τον 1ο σκόρερ της ομάδας στην Α2 και τον 2ο συνολικά.

Ο Νίκος Στελλάτος υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο στα Γραφεία του Συλλόγου, όπου τον υποδέχθηκε ο General Manager των τμημάτων υδατοσφαίρισης, Γιώργος Κατσαούνης, που του ευχήθηκε κάθε επιτυχία με τα “κιτρινόμαυρα”.»

Μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας, ο Νίκος Στελλάτος δήλωσε στο aek.gr: «Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω και τη νέα χρονιά στην ομάδα της ΑΕΚ. Εύχομαι υγεία σε όλο το τμήμα και για την ερχόμενη χρονιά. Είναι η πρώτη μας φορά στην Α1 Εθνική Κατηγορία και πιστεύω ότι θα πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει σαν ομάδα».

Νίκο, καλή επιτυχία και τη νέα σεζόν!