Ολυμπιακός: Ενίσχυση της περιφέρειας και με Θανάση Χρυσοσπάθη

Μετά τον Μάριο Καπότση, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Θανάση Χρυσοσπάθη. Ενός ακόμη περιφερειακού που «έπιασε» λιμάνι για να ενισχύσει την γραμμή των νταμπλούχων Ελλάδας. Διεθνής και αυτός, έπαιζε στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, στην Ουγγαρία

Ολυμπιακός: Ενίσχυση της περιφέρειας και με Θανάση Χρυσοσπάθη

Μετά τον Μάριο Καπότση, ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε και την απόκτηση του Θανάση Χρυσοσπάθη. Ενός ακόμη περιφερειακού που «έπιασε» λιμάνι για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή των νταμπλούχων Ελλάδας.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού

«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με τον Θανάση Χρυσοσπάθη.

Ο διεθνής Έλληνας περιφερειακός (ημ. Γέννησης 13/10/1994), υπέγραψε το συμβόλαιο του και εντάσσεται στο ρόστερ της ομάδας πόλο Ανδρών

Στις πρώτες του δηλώσεις ο Θανάσης Χρυσοσπάθης ανέφερε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθα σε μια από τις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Στόχος μας προφανώς είναι διατηρήσουμε την κυριαρχία του Ολυμπιακού κατακτώντας το πρωτάθλημα και το κύπελλο. Θέλω να φτάσω όσο πιο ψηλά γίνεται με τον Ολυμπιακό».

Προηγούμενες ομάδες

2010-2013: ΠΑΟΚ

2013-2018: Βουλιαγμένη

2018-2020: Ζέντες (Ουγγαρία)

Ο Χρυσοσπάθης, ξεπετάχτηκε στον ΠΑΟΚ όπου είχε αναδειχθεί και ως ο καλύτερος νέος παίκτης του πρωταθλήματος, πριν από οκτώ χρόνια.

Ολυμπιακός: Μεγάλη επιστροφή Μάριου Καπότση!

Ακολούθησε η μεταγραφή του στη Βουλιαγμένη, όπου και παρέμεινε μέχρι το 2018, κατακτώντας επίσης το Κύπελλο Ελλάδας το 2017 μαζί με τον Μάριο Καπότση στον τελικό κόντρα στον Ολυμπιακό.

Τα τελευταία δυο χρόνια έπαιξε στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου, με το σκουφάκι της Ζέντες.