Βουλιαγμένη: Ανακοίνωσε τον 23χρονο περιφερειακό Χαράλαμπο Τρούλο

Μια ακόμη μεταγραφή για τη Βουλιαγμένη που ανακοίνωσε την απόκτηση του 23χρονου περιφερειακού Χαράλαμπου Τρούλου από το Π. Φάληρο.

Βουλιαγμένη: Ανακοίνωσε τον 23χρονο περιφερειακό Χαράλαμπο Τρούλο

Ένας ακόμη πολίστας του Π. Φαλήρου θα συνεχίσει την καριέρα του στην Βουλιαγμένη. Ο λόγος για τον Χαράλαμπο Τρούλο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο τριών ετών.

Ο Χαράλαμπος Τρούλος έχει υπάρξει διεθνής με τις μικρές Εθνικές ομάδες και έχει στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής το 2017 στο Βελιγράδι με την Εθνική Νέων Ανδρών του Τεό Λοράντου ενώ βρίσκεται στον προθάλαμο της Εθνικής Ανδρών.

«Ο ΝΟΒ είναι ένας ιστορικός Όμιλος στο χώρο της εγχώριας και ευρωπαϊκής υδατοσφαίρισης και με τιμά ιδιαίτερα η επιλογή εμπιστοσύνης της διοίκησης και του τεχνικού επιτελείου στο πρόσωπο μου.

Βουλιαγμένη: Ανακοίνωσε τον Ζαννή Αλαφραγκή

Επιθυμία και στόχος μου είναι ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες με τη νέα μου ομάδα σε εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Οφείλω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ για τα 15 χρόνια που ήμουν στον ΑΟΠΦ. Πήρα, αλλά κι έδωσα πολλά.

Ευχαριστώ τη διοίκηση, τους εκάστοτε προπονητές αλλά και συμπαίκτες μου όλα αυτά τα χρόνια που ήταν δίπλα μου πάντα» τόνισε χαρακτηριστικά ο 23χρονος πολίστας Χαράλαμπος Τρούλος.