ΠΑΟΚ: Ανανέωσε με τον προπονητή Χατζηθεοδώρου

Στον πάγκο της ομάδας πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου.

ΠΑΟΚ: Ανανέωσε με τον προπονητή Χατζηθεοδώρου

Η ομάδα πόλο ανδρών του ΠΑΟΚ θα αγωνίζεται και τη νέα χρονιά υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Χατζηθεοδώρου καθώς οι δύο πλευρές ανανέωσαν τη συνεργασία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα πόλο ανδρών του Συλλόγου μας, ΠΑΟΚ Prima Holidays, ανακοινώνουν την ανανέωση συνεργασίας με τον προπονητή, Θοδωρή Χατζηθεοδώρου, για την αγωνιστική περίοδο 2020-21.

Ο Έλληνας τεχνικός ήρθε στην Θεσσαλονίκη στα μέσα της αγωνιστικής περίοδο 2019-20, και θα συνεχίσει στον πάγκο του Δικεφάλου και τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Μετά την συμφωνία ανανέωσης, ο Θοδωρής Χατζηθεοδώρου δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου: «Ξεκινάμε μία καινούργια σεζόν, ανοίγει μία νέα σελίδα για τον ΠΑΟΚ. Μπορώ να πω ότι ξεκινάμε από την αρχή, και από άποψη ρόστερ και από άποψη προπονητικής διαδικασίας. Καταρχάς να ευχηθώ να είμαστε όλοι υγιείς, να έχουμε διάθεση και όρεξη. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο, κο Αθανάσιο Κατσαρή, και τους Υπεύθυνους, αδερφούς Νικολαΐδη, για την εμπιστοσύνη τους. Μεγάλος μας στόχος και όνειρο είναι να αποδώσουμε καλό, ωραίο, αισθητικά πόλο σε συνδυασμό με θετικά αποτελέσματα. Μακάρι ο ΠΑΟΚ να μπορέσει να κοιτάξει ψηλά την επόμενη σεζόν».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας