Δερβίσης: «Μόνο στον Ολυμπιακό μπορείς να το ζήσεις αυτό»

Για την αποθεωτική υποδοχή που επιφύλαξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στις πρωταθλήτριες ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών το βράδυ της Τρίτης στο «Καραϊσκάκης» μιλάει ο Γιώργος Δερβίσης.

Δερβίσης: «Μόνο στον Ολυμπιακό μπορείς να το ζήσεις αυτό»

Για την αποθεωτική υποδοχή που επιφύλαξαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού στις πρωταθλήτριες ομάδες πόλο ανδρών και γυναικών το βράδυ της Τρίτης στο «Καραϊσκάκης» μίλησε στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού Ένα 90,4 FM ο διεθνής άσος των «ερυθρόλευκων» Γιώργος Δερβίσης, ο οποίος θυμήθηκε ότι στο παρελθόν έχει συμμετάσχει σε αντίστοιχη φιέστα από την… άλλη πλευρά, αυτή του φιλάθλου:

«Στο δικό μας άθλημα αυτές τις στιγμές μπορείς να τις ζήσεις μόνο εάν είσαι παίκτης του Ολυμπιακού. Μόνο ο κόσμος του Ολυμπιακού έχει αυτή τη δυναμική, να ακολουθεί και να είναι δίπλα στις ομάδες όλων των αθλημάτων που καλλιεργεί ο σύλλογος. Κάτι παρόμοιο είχε γίνει και όταν επιστρέψαμε από τη Γένοβα με το τρόπαιο του Τσάμπιονς Λιγκ. Τότε μάλιστα είχα ανατριχιάσει γιατί θυμήθηκα τον εαυτό μου στην άλλη πλευρά, σε αυτή του κόσμου και να πανηγυρίζω στη φιέστα στο Δημοτικό Θέατρο για την κατάκτηση του έβδομου συνεχόμενου τίτλου της ποδοσφαιρικής ομάδας το 2003».

Ο Έλληνας περιφερειακός τόνισε πως η ομάδα ήταν έτοιμη φέτος να διεκδικήσει ξανά το Τσάμπιονς Λιγκ και στάθηκε στην αδιάκοπη στήριξη των φιλάθλων στον Ερασιτέχνη Ολυμπιακό με την ιδιότητα των ενεργών μελών και του προγράμματος της Κάρτας Φιλάθλου:

«Δεν πρέπει να ξεχνάμε τι λέει ο ύμνος της ομάδας: “…έχεις δύναμή σου, Ολυμπιακέ, τον πύρινό σου κόσμο…”. Ο κόσμος του Ολυμπιακού είναι η δύναμή του και το αποδεικνύει αυτό συνεχώς. Ειδικότερα στο παρελθόν, όταν ο Ερασιτέχνης είχε αντιμετωπίσει σοβαρά οικονομικά προβλήματα, οι φίλαθλοι ήταν αυτοί που βοήθησαν να εξυγιανθεί οικονομικά ο σύλλογος. Όπως οι οπαδοί μας θέλουν να πρωταγωνιστούν όλες οι ομάδες σε όλα τα σπορ και να είναι παντού πρώτες, έτσι και οι ομάδες έχουν ανάγκη τη συνδρομή των μελών και της Κάρτας Φιλάθλους για να παραμείνουν δυνατές».