Πόλο: Δεν πήγε στη Χίο να παίξει ο Παναθηναϊκός, μηδενίστηκε, αλλά… δεν πέφτει!

Κίνηση η οποία δεν τιμά την ιστορία του: Ο Παναθηναϊκός δεν πήγε να παίξει στη Χίο, από τη στιγμή που δεν θα κινδύνευε με υποβιβασμό

Πόλο: Δεν πήγε στη Χίο να παίξει ο Παναθηναϊκός, μηδενίστηκε, αλλά… δεν πέφτει!

Σε μία κίνηση που ήδη συζητιέται και χρίζει απαντήσεων προχώρησε ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός για την ομάδα πόλο του συλλόγου. Μία κίνηση που σίγουρα δεν τιμάει την ιστορία του. το αντρικό τμήμα είχε προγραμματισμένο αγώνα στη Χίο, μόνο που… δεν ταξίδεψε ποτέ. Οι «πράσινοι» δεν πήγαν στο νησί και δεν εμφανίστηκαν ποτέ στο κολυμβητήριο.

Φυσικά, από τη στιγμή που πέρασε το προβλεπόμενο 20άλεπτο, ο αγώνας κατοχυρώθηκε στη Χίο (με 5-0 σκορ), και ο Παναθηναϊκός μηδενίστηκε και του αφαιρείται ένας βαθμός.

Η ενημέρωση από την ΚΟΕ ανέφερε…

«Ο αγώνας ΝΟ Χίου – Παναθηναϊκός για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών, που ήταν προγραμματισμένος για σήμερα Σάββατο (4/7) στις 17.00 στο Ιωνικό κολυμβητήριο της Χίου, δεν έγινε, καθώς δεν προσήλθε η ομάδα του Παναθηναϊκού.

Μετά την παρέλευση των 20 λεπτών, από την προκαθορισμένη ώρα έναρξης, το φύλλο αγώνα έκλεισε. Έτσι, σύμφωνα με την ανανεωμένη προκήρυξη, ο αγώνας κατοχυρώνεται υπέρ του ΝΟ Χίου με 5-0 (α.α.), ενώ ο Παναθηναϊκός μηδενίζεται και του αφαιρείται ένας (-1) βαθμός».

Ποια μπορεί να είναι η εξήγηση; Ο Παναθηναϊκός ούτε ή άλλως ήταν στην τελευταία θέση και από τη στιγμή που αποφασίστηκε να μην υπάρξει υποβιβασμός, δεν ταξίδεψαν στη Χίο, γλιτώνοντας και τα έξοδα.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας