Μπενζιά: «Ανυπομονώ να κάνουμε ωραία πράγματα με τον Βαλμπουενά» (vid)

Ο Μπενζιά δεν έκρυψε την ανυπομονησία του να βρεθεί στο «Καραϊσκάκη» και να αγωνιστεί με τον Ολυμπιακό, αλλά και με τον περσινό του συμπαίκτη, Ματιέ Βαλμπουενά. 

Τις πρώτες του δηλώσεις ως ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού έκανε ο Γιασίν Μπενζιά.

Ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός της ομάδας του Πειραιά υπέγραψε το συμβόλαιό του που θα έχει ισχύ για ένα χρόνο ενώ οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το οψιόν αγοράς.

Ο Μπενζιά τόνισε: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος που ήρθα εδώ. Έχω μεγάλη ανυπομονησία και πολύ πάθος να παίξω και να γνωρίσω τους συμπαίκτες μου. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα μου. Θέλω να κάνω όσο το δυνατόν περισσότερα πράγματα για την ομάδα μου. Να κερδίσουμε όσους περισσότερους τίτλους μπορούμε. Να πάρουμε πίσω το πρωτάθλημα στην Ελλάδα και να προχωρήσουμε όσο πιο μακριά μπορούμε στην Ευρώπη.

Ανυπομονώ να δω τον Ματιέ (Βαλμπουενά). Είναι ένας πολύ μεγάλος παίκτης με μεγάλη καριέρα. Παίξαμε πέρυσι μαζί. Ανυπομονώ να αγωνιστώ ξανά μαζί του και να κάνουμε πολύ ωραία πράγματα στον αγωνιστικό χώρο. Ανυπομονώ να γνωρίσω από κοντά τους φιλάθλους μας. Ήδη με έχουν καλωσορίσει πολύ θερμά με τα μηνύματά τους μέσα από τα social media. Ανυπομονώ να παίξω στο επόμενο εντός έδρας ματς. Να ζήσω από κοντά την ατμόσφαιρα και να τους προσφέρω χαρά».