Ο Γιάννης Μαντζουράνης (ο Εθνικάρας) φωνάζει για το «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ»

Η πιο αγαπημένη φωνή των ελληνικών γηπέδων ήρθε στο ΦΩΣ και μας μίλησε για το ποδόσφαιρο που αγαπά.

«Εγώ μπορεί να είμαι Εθνικός, όμως αγαπάω και τον Ολυμπιακό και θέλω όλες οι ελληνικές ομάδες να πηγαίνουν καλά στην Ευρώπη».

Με αυτά τα λόγια ξεκίνησε να μας μιλάει ο Γιάννης Μαντζουράνης, ο γνωστός και ως «Εθνικάρας» που εδώ και πολλές δεκαετίες ξεσηκώνει τα γήπεδα της χώρας με τη φωνή του.

Ο κ. Μαντζουράνης έχει ζήσει όλη την πορεία του επαγγελματικού ποδοσφαίρου και είχε πολλές ιστορίες να μας διηγηθεί, όμως για αυτές ανανεώσαμε το ραντεβού μας για μια άλλη φορά, να έχουμε ώρα να τα πούμε αναλυτικά.

Τον ρωτήσαμε αν παρακολουθεί το πρωτάθλημα της Super League αφού η αγαπημένη του ομάδα δεν αγωνίζεται πια στη μεγάλη κατηγορία και φάνηκε να είναι αρκετά ενημερωμένος:

«Από τους αγώνες που έχω παρακολουθήσει ο Ολυμπιακός έχει την πιο καλή ομάδα, όμως ο ΠΑΟΚ δύσκολα θα χάσει το πρωτάθλημα. Είδαμε ότι στον πρώτο γύρο η ομάδα της Θεσσαλονίκης κέρδιζε δύσκολα, όμως στον δεύτερο πετυχαίνει και μεγάλα σκορ και φαίνεται ότι θα τερματίσει πρώτος. Αφού δεν κατάφεραν ο Ολυμπιακός και η ΑΕΚ να τον κερδίσουν, ήταν δύσκολο να χάσει και το πρωτάθλημα», ήταν το σχόλιο του για τη φετινή Super League.

Μας μίλησε και για τα παλιά τα χρόνια ο «Εθνικάρας», είπε πολλά, όμως προαναφέραμε θα κάνουμε μεγάλη συνέντευξη για τα γράψουμε αναλυτικότερα αφού ο χρόνος μας ήταν περιορισμένος.

Για επίλογο, ακούστε τον με την εφημερίδα «ΦΩΣ των ΣΠΟΡ» στο χέρι να φωνάζει τόσο για το Έντυπο, όσο και για τον αγαπημένο του Εθνικό.