ΑΕΚ-ΠΑΣ Γιάννινα 3-0: Πρώτη εντός έδρας νίκη στα πλέι οφς κι ισόβαθμη με τον Άρη η «Ένωση»! (hls)

Η ΑΕΚ πέτυχε τη δεύτερη νίκη της στα πλέι οφς της Super League και πρώτη στο ΟΑΚΑ, μ' αντίπαλο τον, αδιάφορο ΠΑΣ Γιάννινα, με σκορ 3-0 κι έπιασε τον Άρη πριν πάει στο «Βικελίδης» για τον ...τελικό της Ευρώπης!

Μετά τον παρθενικό εντός έδρας βαθμό, στα πλέι οφς της Super League, την περασμένη Κυριακή, στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (0-0) η ΑΕΚ πήρε και το πρώτο τρίποντο της στο ΟΑΚΑ επικρατώντας του, αδιάφορου, ΠΑΣ Γιάννινα με 3-0.

Η «Ένωση» μετά από ένα ισορροπημένο πρώτο τέταρτο κόντρα στους Ηπειρώτες, που προέρχονταν από την παρθενική τους νίκη στην εξτρά περίοδο του πρωταθλήματος, χάρη στο ...τρικ του Οφρυδόπουλου που πέρασε τον Λιβάι Γκαρσία «φουνταριστό» και τον Τσούμπερ δεξιά πήρε τα ηνία του αγώνα και σκόραρε δις πριν βγει το ημίχρονο.

Στο 39' ο Χατζισαφί με μονοκόμμματο αριστερό σουτ εντός περιοχής κι αριστερά μετά από διαγώνα, 35αρα, πάσα του Κριχόβιακ, άνοιξε το σκορ.

Στις καθυστερήσεις χέρι του Κάργα σε γύρισμα του Άμραμπατ δόθηκε πέναλτι (με υπόδειξη του VAR) κι ο Άμραμπατ μετά από διαφωνίες (αφού ο Μάνταλος είναι ο εκτελεστής...) πήρε την μπάλα και σκόραρε.

Το τελικό σκορ πέτυχε μετά από οργανωμένη προσπάθεια ο Κριχόβιακ που πήρε την μπάλα από τον Τσούμπερ μετά από προσποίηση του Μάνταλου (59').

Το υπόλοιπο της αναμέτρησης ήταν διαδικαστικό με τους Οφρυδόπουλο και Μεταξά να φρεσκάρουν τις ομάδες τους.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΕΚ – ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ 3-0

Γήπεδο: ΟΑΚΑ («Σπύρος Λούης»)


Σκόρερς:
39’ Χατζισαφί, 45+5’ πεν. Άμραμπατ, 59’ Κριχόβιακ

Διαιτητής: Διαμαντόπουλος (Αρκαδίας)

Κίτρινες κάρτες: Μάνταλος - Σιόντης.

Κόκκινες κάρτες: -

ΑΕΚ (Οφρυδόπουλος):Στάνκοβιτς - Ρότα, Μήτογλου, Τζαβέλλας, Χατζισαφί (68’ Μοχαμάντι)- Σιμάνσκι, Κριχόβιακ (78' Σάκχοφ), Μάνταλος – Γκαρσία (73’ Μισελέν), Άμραμπατ (67’ Τάνκοβιτς), Τσούμπερ (78' Ανσαριφάρντ).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Μεταξάς): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Ρίζος (63’ Μίνα) – Καραχάλιος, Στάνκο (72’ Σιόντης) – Λιάσος (46’ Παντελάκης), Κύρκος (46’ Οικονομόπουλος), Σνάιντερ – Περέα (64’ Μπρένερ).