«Συνάντηση Χιμένεθ με Λας Πάλμας»

Ρεπορτάζ ισπανικής ιστοσελίδας αποκαλύπτει ραντεβού του Μανόλο με τον πρόεδρο της ομάδας από τα Κανάρια Νησιά. Όλα ανοιχτά για τον μέλλον του Ανδαλουσιανού στην ΑΕΚ.

«Συνάντηση Χιμένεθ με Λας Πάλμας»

Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της ιστοσελίδας «laprovincia.es», αναφέρεται σε συνάντηση που υπήρξε μεταξύ του προέδρου της Λας Πάλμας και του Μανόλο Χιμένεθ. Σύμφωνα με το δημοσίευμα λοιπόν, οι δύο άνδρες έκατσαν στο ίδιο τραπέζι την περασμένη Κυριακή στη Μαδρίτη. Εκεί κατατέθηκε μια καλή προσφορά στον Ανδαλουσιανό τεχνικό για να αναλάβει τα ηνία του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο Χιμένεθ δεν έκλεισε την πόρτα, αλλά εξήγησε πως βρίσκεται σε διαπραγμάτευση με την ΑΕΚ και θα πάρει τις επόμενες μέρες την τελική του απόφαση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ισπανικής ιστοσελίδας, αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος για τον οποίον η Λας Πάλμας δεν κλείνει τεχνικό. Περιμένει δηλαδή πρώτα την απάντηση του Χιμένθ καθότι εκείνος αποτελεί τη προτεραιότητά της.

«Ο Χιμένεθ είναι η πρώτη επιλογή και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στη Λας Πάλμας περιμένουν. Εκτός από την ΑΕΚ και τη Λας Πάλμας, ο Ανδαλουσιανός προπονητής έχει άλλες τρεις προσφορές», σημειώνεται χαρακτηριστικά στο ρεπορτάζ.