Μεταγραφικό report Ολυμπιακού: Οι Ντέιβερσον, Φαμπρίτσιο, Μολέδο κλπ

Σε ανοικτή γραμμή βρίσκονται οι «ερυθρόλευκοι» με Παλμέιρας για Ντέιβερσον, Πορτιμονένσε για Φαμπρίτσιο και Ιντερνασιονάλ για Μολέδο. Γιατί και οι τρεις περιπτώσεις θα καθυστερήσουν.

Μεταγραφικό report Ολυμπιακού: Οι Ντέιβερσον, Φαμπρίτσιο, Μολέδο κλπ

Ο Ολυμπιακός παλεύει να ολοκληρώσει άμεσα ορισμένες μεταγραφικές υποθέσεις. Όπως για παράδειγμα αυτή του Αντρέ Πεδρόσα της Σετούμπαλ, ενώ έχει ξεκινήσει από χθες ήδη συζητήσεις με τον Φετφατζίδη για να δουν οι δύο πλευρές με ποια οικονομικά δεδομένα μπορούν να ξανασμίξουν.

Αυτές οι περιπτώσεις όμως είναι οι θεωρητικά εύκολες που μπορούν να τελειώσουν ακόμη και το επόμενο τριήμερο – τετραήμερο.

Ο Πέδρο Μαρτίνς «καίγεται» για στόπερ και για επιθετικό και θέλει να τους έχει από το ξεκίνημα της καλοκαιρινής προετοιμασίας.

Τα ονόματα λίγο – πολύ γνωστά. Για την κορυφή της επίθεσης οι Ντέιβερσον της Παλμέιρας και Φαμπρίτσιο της Πορτιμονένσε είναι στις πρώτες θέσεις της σχετικής λίστας.

Ο ΝΤΕΪΒΕΡΣΟΝ

Για τις δύο υποθέσεις όμως και ειδικά για αυτή του Ντέιβερσον, θα πρέπει οι «ερυθρόλευκοι» να «οπλιστούν» με υπομονή. Ο Βραζιλιάνος φορ τσακώνεται συνεχώς με την Παλμέιρας, με σκοπό να της σπάσει τα νεύρα και να τον αφήσει να φύγει με λιγότερα από τα 7-8 εκατομμύρια ευρώ που ζητάει.

Το κακό στη συγκεκριμένη ιστορία πάντως είναι ότι για τον Ντέιβερσον υπάρχει ενδιαφέρον και από ισπανικές ομάδες, γεγονός που δυσκολεύει την προσπάθεια του Ολυμπιακού.

Ο ΦΑΜΠΡΙΤΣΙΟ

Αναφορικά με τον Φαμπρίτσιο, μοιάζει να είναι πιο προσιτή – οικονομικά – περίπτωση, το καλό είναι ότι κι εκείνος θα ήθελε να συνεργαστεί με τον Πέδρο Μαρτίνς και οι «ερυθρόλευκοι» δουλεύουν παράλληλα και την υπόθεση του άσου της Πορτιμονένσε.

Με τα δεδομένα που υπάρχουν εώς αυτή τη στιγμή, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να πάρει έναν από τους δύο. Αν όμως πωληθεί ο Ανσαριφάρντ που τον τελευταίο καιρό διατυμπανίζει ότι θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά το Μουντιάλ, τότε θα αναγκαστούν οι Πειραιώτες να ψαχτούν και για ακόμη έναν επιθετικό…

Το πλάνο ουσιαστικά είναι ένας από τους δύο να καταλήξει στο λιμάνι. Όσο για το ποιος θα έχει τον ρόλο που είχε ο Τζούρτζεβιτς τη χρονιά που μας πέρασε; Αυτόν του «μπακ απ» του βασικού φορ; Ο Κλέμπερ είναι ένας παίκτης που περιμένει στο ακουστικό του.

Ο ΜΟΛΕΔΟ

Για τον Ροντρίγκο Μολέδο τα πράγματα είναι λίγο – πολύ ξεκάθαρα. Ο Βραζιλιάνος στόπερ έχει «ψηθεί» να ξαναέρθει στη χώρα μας, αυτή τη φορά για λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Η Ιντερνασιονάλ εξακολουθεί να διαρρέει διάφορα για να αποπροσανατολίσει τον κόσμο της, διαψεύδοντας συνεχώς ότι έχει ξεκινήσει συζητήσεις με τους Πειραιώτες, αλλά αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι στο λιμάνι παρατηρείται μία συγκρατημένη αισιοδοξία.

Και σε αυτή την περίπτωση φυσικά θα πρέπει να «οπλιστούν» με υπομονή οι «ερυθρόλευκοι», γιατί η Ιντερνασιονάλ είναι αποφασισμένη να το τραβήξει αρχικά το θέμα έως τη διακοπή του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος (14 Ιουνίου) και… βλέπουμε.