«Συμφωνία του Ομάρ με τη Γαλατασαράι»

Εδώ και λίγη ώρα οι Τούρκοι μεταδίδουν πως ο Ομάρ Ελαμπντελαουί έχει δώσει τα χέρια με τη Γαλατασαράι.

«Συμφωνία του Ομάρ με τη Γαλατασαράι»

Ο Ολυμπιακός έδωσε τα χέρια με τον Ομάρ Ελαμπντελαουί προκειμένου να συνεχιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών μέχρι τον Αύγουστο. Ο παίκτης, δηλαδή, θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα του Πειραιά και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Οι δύο πλευρές, ωστόσο, δεν συμφώνησαν για την επόμενη σεζόν κάτι που σημαίνει πως ο παίκτης αυτή την περίοδο είναι ελεύθερος να συνεχίσει την καριέρα του σε ομάδα της αρεσκείας του.

Η Γαλατασαράι είναι ένας σύλλογος που έχει στο… στόχαστρο της τον Νορβηγό μπακ και εδώ κι αρκετό καιρό ασχολείται με την περίπτωση του. Εδώ και λίγη ώρα στην Τουρκία γίνεται χαμός από δημοσιεύματα σύμφωνα με τα οποία ο Ομάρ έχει δώσει τα χέρια με την ομάδα της Πόλης.

Συγκεκριμένα ο δημοσιογράφος, Σουλεϊμάν Ροντόπ έγραψε πως ο παίκτης τα έχει βρει με τον παίκτη. Κάτι τέτοιο, ωστόσο, δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά. Η Γαλατά πράγματι έχει προσεγγίσει την πλευρά του ποδοσφαιριστή, ο οποίος δεν έδειχνε να «καίγεται» να μετακομίσει στην Κωνσταντινούπολη.

Οι Τούρκοι εδώ και ημέρες επέμεναν ότι η Γαλατασαράι πρόσφερε στον Ομάρ συμβόλαιο που ξεπερνούσε και το ένα εκατ. ευρώ. Ο παίκτης μπορεί να έδειχνε ότι δεν καίγεται να πάει στο τουρκικό πρωτάθλημα, αλλά τα δεδομένα αλλάζουν και ειδικά από τη στιγμή που είχε στα χέρια του μία τόσο καλή πρόταση.

Από τη Γαλατά δεν επιβεβαιώνεται επίσημα η συμφωνία με τον Ομάρ. Οι Τούρκοι τηρούν σιγή ιχθύος, αλλά οι δημοσιογράφοι επιμένουν πως το θέμα έχει τελειώσει.