Επίσημο: Από τον Παναθηναϊκό στην Ακαδημία Πούσκας ο Νούνες (pic)

Την πώληση του Ζοάο Νούνες στην Ακαδημία Πούσκας ανακοίνωσε η διοίκηση του Παναθηναϊκού. Από την πλευρά του ο Πορτογάλος αποχαιρέτησε μέσω διαδικτύου τους «πράσινους». 

Επίσημο: Από τον Παναθηναϊκό στην Ακαδημία Πούσκας ο Νούνες (pic)

Στην Ακαδημία Πούσκας θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζοάο Νούνες, καθώς η ΠΑΕ Παθηναϊκός ανακοίνωσε την πώλησή του στην ουγγρική ομάδα. Ο Πορτογάλος αγωνίστηκε 13 φορές με τη φανέλα των «πρασίνων», οι οποίοι θα βάλουν 200.000 ευρώ στα ταμεία τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την πώληση του Ζοάο Νούνες στην Ακαδημία Πούσκας. Ο Πορτογάλος αμυντικός αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2019 από το Τριφύλλι και αγωνίστηκε σε 13 επίσημα παιχνίδια του Παναθηναϊκού, προτού πάρει μεταγραφή στον ουγγρικό σύλλογο. Ευχόμαστε στον Ζοάο καλή συνέχεια στην καριέρα του!».

Από την πλευρά του ο Νούνες αποχαιρέτησε τον Παναθηναϊκό μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram. Συγκεκριμένα έγραψε: «Έπειτα από έναν χρόνο στον Παναθηναϊκό είναι ώρα για μια νέα πρόκληση. Είμαι περήφανος που εκπροσώπησα την Τριφυλλάρα και για τα μαθήματα που πήρα. Εύχομαι τα καλύτερα στον σύλλογο για το μέλλον».