Άνχελ Μαρτίνεθ: «Εύχομαι τα καλύτερα στον Αστέρα Τρίπολης» (pic)

Μετά τον Μαρκ Φερνάντεθ, ένας ακόμη Ισπανός αποχαιρέτησε τον Αστέρα Τρίπολης και την πόλη της Αρκαδίας. Ο λόγος για τον αριστερό ακραίο μπακ χαφ, Άνχελ Μαρτίνεθ

Άνχελ Μαρτίνεθ: «Εύχομαι τα καλύτερα στον Αστέρα Τρίπολης» (pic)

Μετά τον Μαρκ Φερνάντεθ, ένας ακόμη Ισπανός αποχαιρέτησε τον Αστέρα Τρίπολης και την πόλη της Αρκαδίας. Ο λόγος για τον αριστερό ακραίο μπακ χαφ, Άνχελ Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός αποτελεί παρελθόν καθώς όπως ήταν γνωστό δεν θα παραμείνει. Ο ακραίος μπακ, θέλησε να στείλει το δικό του αποχαιρετιστήριο μήνυμα προς τους Αρκάδες.

«Έφτασε η ώρα να πω αντίο στον Αστέρα Τρίπολης. Είμαι ευγνώμων για όλα όσα έμαθα εδώ και γι' αυτή την όμορφη εμπειρία στην Τρίπολη. Ήρθαμε νεόνυμφοι και τώρα θα φύγουμε με την αγαπημένη μας κόρη. Εύχομαι τα καλύτερα στον σύλλογο και στην πόλη. Τα καλύτερα για τον Αστέρα Τρίπολης», ήταν το μήνυμα που έστειλε μέσω social media, ο Ισπανός άσος.

Μαρκ Φερνάντεθ: «Σαν στο σπίτι μας, ο Αστέρας Τρίπολης»

Θυμίζουμε πως σήμερα αποχαιρέτησε επίσημα την ομάδα και ο Μαρκ Φερνάντεθ ενώ δεν υπολογίζονται για τα επόμενα τρία ματς των πλέι άουτ και οι Χαουρέγκι, Μαρτικάρντι, Μιχαήλ, Ντέλετιτς.

Τα συμβόλαιά τους ολοκληρώθηκαν την Τρίτη (30/6), δεν έγινε επέκταση μέχρι το τέλος της σεζόν και για αυτό δεν έχουν δικαίωμα να αγωνιστούν στα τρία τελευταία ματς του Αστέρα στα πλέι άουτ.

Άλλωστε δεν υπάρχει βαθμολογικό ενδιαφέρον και ο κόουτς Μίλαν Ράσταβατς, όπως έκανε και στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό, θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετά παιδιά από την ομάδα νέων.

View this post on Instagram

@asterastripolisfc ??⚽️?

A post shared by Áηgєℓ ᴹᴬᴿᵀÍᴺᴱᶻ ?????? (@angelmartinez_3) on